Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Първо панела и след това страниците, тавана, и накрая вратите. Няма схема но това би трябвало да е последователноста.БЛАГОДАРЯ НА ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ ФОРУМА. Другата седмица за почивните дни ще я монтирам.И ще кача снимки.
parad0x - напреднал
vidrata написа:
Добре е че не си я залепил.Има болтчета за завиване отзад, даже повечето се завиват отзад.Няма как да се обясни така във форума с писане ,но както ти казах лесно е ,ако имаш дори и малки техн. познания.Поразгледай всички компоненти и ще ти се избистри.Аз сглобих такава първия път за около 3 часа с един помощник.
Успех
Хммм и аз си купих подобна само, че моята е от китайските: http://www.made-in-china.com/showroom/y ... 897E-.html и разгледах ваната но мисля, че не видях начин за закрепване към стената ... забелязах, че на крачетата има дупки но ми е чудно как като я подпра на стената ще бръкна да завия нещо там :). Ако ти се случи можеш ли да снимаш въпросното място за завиване отзад? И другото, което е тая кабина я купих от Практис, в промоция е 600лв. И модела е точно този но не дават масажора за крака ... А както се вижда от модела трябва да има такъв, така че мисля след малко да им се обадя и да видим какво ще измислят. Това е за сега, по време на монтажа ще направя малко снимки за любопитни :)
Апропо сега се сетих, че вчера бях в практикер и по случайност забрах една китайска тоалетна и една мивка от видима но това, което забелязах, е че прехвалените кабини там, които ги продават по 1500лв са също китайските :-D , само че по-нови моделчета май ... иначе същите :)
vidrata - специален-специалист
parad0x написа:
Ако ти се случи можеш ли да снимаш въпросното място за завиване отзад?
Не бе мой не си разбрал.При сглобяването има за завиване отзад ,а като я бутнеш на мястото й може да залепиш коритото към стената.Но аз мисля ,че няма нужда.
Да за да се монтира панела и страниците захващането става от задната страна. Има свредло за разпробиване и видии в комплекта. Сглобката става от задната страна на душкабината. Според мен монтажа се извършва в средата на банята и после се изтиква кабината на място. Преди това на коритото е монтирана гофрата от сифона към канала.Също така се захващат и другите аксесоари- държач на слушалката, поставка за шампоани, стойка за масажора и др. Те се поставят в гнездата /отворите/ и гайките се завиват от задната страна на панела.
parad0x - напреднал
Мен ме посъветваха под коритото да напълня с полиуретанова пяна или пясък ... защото съществувала опасност от разместване на сифона и прокапване :).
здравеите,пиша ви по въпроса за душкабините.моля ако някои знае как да си монтирам коритото със твърда връзка на сифона да пише.ще бъда много благодарен
и се чудя ако сифона е с твърда връзка няма ли да мирише от сифона.моля пишете
Rumen Iankov - специалист
kalin написа:
и се чудя ако сифона е с твърда връзка няма ли да мирише от сифона.моля пишете
Няма да ти мирише от сифона нали затова се слага за да не мирише.
А сифона можеш така да го монтираш.Или над плочките но с бая напасване. :)

Прикачен файл

DSC00321.JPG
DSC00321.JPG (32.03 KиБ) Видяна 8421 пъти
мерси много,на мене сифона ми се пада точно над коляното на трабата.а коритото ще го вкопавам в бетона,след това ще има и замаска и теракот.Питам как да го направя,така че да си вържа сифона по наи добрия начин.защото нямам място където ще е коритото и незнам как да го вържа,че да нямам проблеми за в бъдеще
Rumen Iankov - специалист
А защо не си направиш корито от плочки :)

Тема "как се монтира хидромасажна душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: