Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
root666 - специалист
Здравейте, дайте ми съвет за разпределение в баня. Както е на проекта не ми се струва най- подходящо - отстава празна ниша зад моноблока, прекалено е близо до душа, бойлера ще е над него и ще ми виси като Дамоклев меч над главата в сюблимния момент. Мислех си дали е възможно тръбата за тоалетната да се обратно на часовниковата стрелка, и тоалетната да иде на дясната страна на картинката от проекта. Също така се чудя дали няма да е по-добре да разменя местата на душа и мивката? Много ли работа и средства ще коства? А как стои въпроса за вградено казанче и конзолна тоалетна - на кое място е най-подходящо да са, и конструкцията на вграденото казанче освен за пода не трябва ли да се закрепи и от горния край за нещо, все пак ще сядат тежки хора на тоалетната чиния?

Благодаря ви предварително за помощта.

Изображение

Изображение

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Конзолна тоалетна и вградено казанче се правят преди картона. И всъщност идват на мястото на водомера. Можеш да въртиш тръбата отходната.
Душ и батерия за мивка а взаимозаменяма арматура. Ако разбирам правилно въпроса.
Помещението не изглежда никак малко. Спрете работа, на все още евтин етап и хубаво си проектирайте.
anin - напреднал
Aз не разбирам какво е помещението, за да давам съвети.

Най-добре дай размерите на банята, за да можем да дадем съвети кое как би могло да бъде...
i--v--o - специалист
Обикновенно моноблока е 65-75см. (разстояние от стената напред до края на тоалетната чиния по хоризонтала) и струва около 250-300лв. След като се вгради стуктурата и се постави конзолната толетна чиния разстоянието от стената до края на тоалетнат чиния е около 55см. (в зависимост от модела тоалетна чиния за вграждане). Цената на добра структура и тоалетна чиния (конзолна, висяща) е - 400лв. структура с казанче и бутон, и около 200-250лв. за тоалетна чиния. В крайна сметка имаш избор - моноблок - 65см. - 250лв. или конзолна тоалетна чиния - 55см. - 600-650лв. Прецени дали всеки сантиметър ти е ценен и дали ти се дават пари за малко гъзария. :cool: Ето при мен как стана с висящата тоалетна чиния :)

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (57.93 KиБ) Видяна 9252 пъти

Прикачен файл

10.jpg
10.jpg (52.26 KиБ) Видяна 9252 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ееее, i--v--o, благодаря! Най-сетне да видя добро решение на контрастен фаянс!
i--v--o - специалист
n_a написа:
Ееее, i--v--o, благодаря! Най-сетне да видя добро решение на контрастен фаянс!
:) Пускал съм повече снимки тук: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0
Може би си ги разглеждал...., ако не - enjoy :)

Тема "Разпределение в малка баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: