Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
SR
Търси се съвет и илюстрация на дизайн за скриване/маскиране на голиам ел. боилер в бания.

Боилерът на ток си остава един основен елемент в баните на много българи без ТЕЦ, а това са над 4 млн човека.

Цялото съоръжение с тръбите е изключително грозно. Интересувам се от дизайнерски решения и опит електрическия бойлер в банята да бъде скрит, покрит или маскиран.

Надявам се някой дизайнер да отговори на това "предизвикателство" в скоро време.

[color=red]Ако обичаш, пиши на кирилица! Позволих си да транслирам съобщението в по-читабелен вид.

Модератор[/color]
Profi Stroi - специалист
За услуги на дизайнер се плаща мисля
Не вярвам някой ей така да ти плесне един проект тук в форума но ...........
Emerald - модератор
Тук професионални дизайнери няма.
Ако искаш съвет от лаици, постваш своята собствена баня, защото универсални решения няма.
masteradmin - майстор
Ами правиш си шкаф долен с мивка и в горната част слагаш хоризонтален боилер. Ще снимам моита баня довечера.
milko_do - специалист
Аз действах на принципа "Ако не можеш да скриеш едно нещо го направи основен елемент в интериора" ;) , така че свалих бойлера, разглобих го, взех два спрея за автомобилни тасове и го боядисах в никел-хром! Стана като космически кораб ;) пък и идеално пасва със всички други никелирани неща в банята, който уверен съм всеки има!
masteradmin - майстор
Ето и моита баня която е съвсем стандартна панелка и ремонта беше преди 10 години. От тогава ако не броим, че смених 3 боилера нищо не съм пипал. Имам алуминиев окачен таван, а последната снимка е направена от ваната. Бойлера е в шафа над мивката 80литра. Спокоино пълни ваната и има топла вода даже и за душ. Повтарям това е правено преди 10г. сега бих я направил по друг начин, но тогава просто тези материали ги нямаше. Ако нещо не е ясно питаите. Капака за водомерите е зад пешкирите под нишата която си направих сам(там е щранга).

Прикачен файл

P1010022.jpg
P1010022.jpg (69.76 KиБ) Видяна 10894 пъти

Прикачен файл

P1010016.JPG
P1010016.JPG (56.08 KиБ) Видяна 10894 пъти

Прикачен файл

P1010015.jpg
P1010015.jpg (74.37 KиБ) Видяна 10894 пъти

Прикачен файл

P1010014.jpg
P1010014.jpg (75.84 KиБ) Видяна 10894 пъти