Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
laki1968 - специалист
ето как се слагат 2 сифона в баня-важно е да са на еднакво разстояние от стената и предварително малко да се поразмери.......а като казах че искам и 30лв. за прага....клиента ме заби с въпроса...ама тва отделно ли се плаща,не влиза ли в цената на плочките???

Прикачен файл

Picture 004.jpg
Picture 004.jpg (160.46 KиБ) Видяна 3831 пъти
tassel - специалист
Пак малко си му взел. То това си е голяма игра. Ама тези работи се уточняват предварително, за да няма после такива въпроси. :)
laki1968 - специалист
tassel написа:
Пак малко си му взел. То това си е голяма игра. Ама тези работи се уточняват предварително, за да няма после такива въпроси. :)
знам че са малко,ама то тия са едни мрънкачи....мани мани.яд ме е че изобщо им бачках.......
emil_v r - майстор
Браво Враца / Косталево :-D мн. добре е станало !

50 до 70 лв според мен е нормално за прагчето .
laki1968 - специалист
абе 70лв. са множко..........ама ако некой поддаде-що не???
stra6ko - помощник
Браво Враца супер е станало.А можеш ли да ми кажеш как ще станат ако плочките са по диагонал(45 градуса),плочките са 30 на 30 и височината на прага е от 12 до 16 см. заоблен праг за ъглова душ кабина.Защтото аз се сещам само за отвесни (вертикални) фуги по продължение на подовите.Има ли други варианти?
chapara - майстор
stra6ko написа:
Браво Враца супер е станало.А можеш ли да ми кажеш как ще станат ако плочките са по диагонал(45 градуса),плочките са 30 на 30 и височината на прага е от 12 до 16 см. заоблен праг за ъглова душ кабина.Защтото аз се сещам само за отвесни (вертикални) фуги по продължение на подовите.Има ли други варианти?
Ако може да дам и аз един съвет?Избери подходящ камък по цвят.Направи шаблон и го дай да ти го направят със каквито фаски пожелаеш.По възможност от същия декорирай още нещо в банята,като хорозонтално плотче или плот за вградена мивка.
Инак фугите 95% трябва да са вертикални.
emil_v r - майстор
stra6ko написа:
Мии фугите не са отвесни , а под45 *
Тъмън днес направих едно такова , но не ми се видя интересно за снимка .
Иначе с камък , както казва колегата е най-добре, и красиво...

Прикачен файл

DSC08383.JPG
DSC08383.JPG (35.06 KиБ) Видяна 3538 пъти
laki1968 - специалист
stra6ko написа:
голема мъка ще е по диагонал,предварително требва да се размери и сифоните е добре да "плават"тоест да ти позволят да ги местиш малко за да ти доидат ако не си размерил правилно,а ако питаш за вертикалните плочки на прага -тех на диагонал не е невъзможно да се направят ноо лично аз не бих си губил времето....освен за много пари
stra6ko - помощник
Благодаря ви на всички.Това на Емо става за неговата височина на прага.Но за моите 12-16 см.не си заслужава.Ще ги пускам вертикални фуги.

Тема "как да НЕ поставяме сифона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: