• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Майостор Баце - напреднал
Spokoiniq, извинявай не съм сигурна що значи "връзка към пода", предполагам това, което ще кача сега, но това най-кривия ъгъл от банята :bдh: , друга в момента нямам. Там хоризонталните тръби за парното бяха направо замуровани в някаква бетонова мазилка, която разбих почти докрай, щото се виждаше как тръбите ръждясват и гният и ако не се предприемеше нещо може би щяха да се спукат някой ден.

Прикачен файл

Picture 22.jpg
Picture 22.jpg (158.84 KиБ) Видяна 3819 пъти
n_a, пяна, която се използва за уплътнение, например като слагат дограма я използват, излишици се изрязват и после се слага мазилка. Аз не съм лепила тапетите върху нея, отгоре й сложих повече мазилка, така че надявам се не е проблем
emil_v r :lol: имайки предвид че много лъжеш, правя изводи за казаното от теб:razz: непременно ще се обадя, ако се развали работат с n_a :rollsmile:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На всеки флакон пише полиуретанова пяна. Отде измисли силиконена! Не те обичам такава, през пръсти.
Следващия!
PU пяната са я измислили баш за такива работи. Спокойно.
BLUEFEN - специалист
тц тц тц.. вие пък да не видите 1 жена...
solo5 - майстор
Майостор Баце написа:
в момента съм в търсене на решение как да скрия тези големи метални куки, на които беше закачено парното.
трябваше да ги изрежеш преди да сложиш тапетите :?
exo99 - помощник
Невероятно !!! :)

Жена с такива способности и незаета ????????????? :sad:

Мога само тайно да завиждам на бъдещия щастливец ! :)

Аз за съжаление нямам шанс - тежко женен съм :)

Но се радвам за другите.

С тапетите, че си се справила - това как да е, но за мазилката - нямам думи.
Такива смели и креативни жени ни трябват :)

Пожелавам ти успех !!!
zmeios - специалист
Ей, веднага налазихте дамата!

Аз имам към нея един такъв въпрос, нали ни е дама, да я предпазим все пак :P :P - щом се се отказали от теца (браво!), в тоя блок, сигурно сте на бойлер. Къде е тоя бойлер, как е свързан към водата и към тока, изложен ли е на пръски при къпане и прочее?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ме мисля, че топлото и водата текат по едни тръби. :lol: Отказ от павно не значи отказ от топла вода. Иииии досега няма такъв случаи регистриран. Що не спиш по това време?
BLUEFEN написа:
тц тц тц.. вие пък да не видите 1 жена...
да уточним - видяли банята ми :-D
P.S. Май се научих да вадя цитат, я да видим
Последна промяна от Майостор Баце на нед авг 23, 2009 8:28 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Антикризисна баня за 181,65 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: