• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emil_v r - майстор
Кого питаш ?
Мен или Н-А ? :evil:
Майостор Баце - напреднал
emil_v r написа:
Кого питаш ?
Мен или Н-А ? :evil:
форума е обществено място, където всеки има право да си изкаже мнението, стига то да не накърнява и не обижда никой. Така че въпроса ми към всички добронамерени хора, които имат желание да помогнат, да споделят опита си.
parvev - специалист
Майостор Баце написа:
В момента имам прекрасен стар паркет, много е запазен, но скърца ужасно, но места пружинира на 2-3см........:lol:
Погледни тук за скърцащия паркет има всякакви методи за отстраняване на скърцането дори и екологични

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
parvev,
нещо и двата начина ме съмняват, защото:
1. пяната - доста скърцащ материал
2. гъша мас - мисля че шега :) а и нито в Бриколаж, нито в Билата не съм я виждала, пък антихигиенично.
Намерих на един сайт следната рецепта: смесват се паркетно лепило и ПВА (съотношение 1:4), купува се спринцовка от аптека 20-30 кубика и през дупките направени с дрелка между дъсчиците се пълни докато не почне да излиза навън. Докато съхне (поне 48 часа) желателно да не се стъпва отгоре.
emil_v r - майстор
Бее докато не пуснеш 1-2 снимки на паркета , и не видиш / кажеш отстрани към стените има ли луфт ,
няма да получиш точен отговор.
При сички случай обаче може да се оправи или пренареди като нов,
без разход на пари .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ne казва за фуги, казва, че пружинира. Избягали или изгнили (!?!) подложни гредички? Ако е стара къща е това, ама то апартамент.
Най-разумно е да не го раздига, че няма свършване. А и няма см. Да пръсне по малко пяна. МАЛКО. Като дезодорант на четвърт подмишница.
emil_v r - майстор
Moже и да стане , не знам.
Купих пяна, чакам колегата да ми донесе дрелка. Все пак реших да пробвам, така че ще ви напиша някой ден дали имам дунавски вълни в хола :-D
emil_v r - майстор
Направо си изгорела с двата крака.

Ако пръснеш малко , нема да има ник'кав ефект !
ако пръснеш много стават Тип Дунавски , или Океански , дзависимост
от количеството .

Ааъ поне следкато пръстнеш пяната , сложи тежести в/у изгърбеният участък . Много тежести ,... нищо няма да направиш.
Последна промяна от emil_v r на вт авг 25, 2009 7:39 pm, променено общо 1 път.
Аз пък си мисля, че пяната ще си увелича объема в свободна посока, димек като упре да дъсчиците и няма къде да отиде, ще отиде там, където си намери свободно пространство. Така или иначе дрелката зеабравиха да ми донесат - мъжка му работа :-D засега не мога да се похваля с никакъв резултат
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Антикризисна баня за 181,65 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: