• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
zmeios - специалист
Мога да ти препоръчам едно лепило за тежки/дебели тапети, ама на лични, да не излезе че му правя реклама. А и не знам откъде може да се вземе сега, ма мойто дойде от голям магазин (не помня Практикер или Бриколаж), и мисля че го има още.

И то идва колкото една възголяма кофа като се разреди, иначе кутийката с прахчето е една такава миниатюрна ;)

Пробвано е точно с миещи тапети - в кухненския бокс имаме само частично плочки и едни периферни зони ги направихме с такъв тапет, стана добре, а после се наложи да махна 'нещото' от една област квадрат (няма и толкова) и стана лесно, доволен съм ;) - аз съм капризен за стените, а не се наложи да шпакловам даже ;)
iliana.k - помощник
ох сигурно ще ви писне от мойте тъпи проблеми
Обикалях къде ли не и единственото което ми предлагат за циментова шпакловка е Варо-циментова мазилка weber 201P-25кг-6.60лв.Дали ще свърши работа,навсякъде ми предлагат гипсова шпакловка :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Проблемът ти идва от това, че шпакловките са за много гладко и супер гладко и разчекни муха. Затова са гипсови...
На теб май ти трябва изравняваща шпакловка. Щом ще лепиш ПеВеЦе тапет... Струва ми се, че и с теракол да шпакловаш, ще ти се получи.
Пробвай някъде, да усетиш "песъчинката".
iliana.k - помощник
ок след много обикаляне намерих циментова шпакловка ,но на Девня,доколко е качествена само времето ще покаже
solo5 - майстор
има и на BORO такава, сигурно е по-добра
но вече си взела решението
iliana.k - помощник
не съм взела решение,това беше единствената марка която намерих в магазините в града,при липса на избор ,се надявам да не съм взела много некачествена шпакловка
sasooooooooo - "специалист"
Имам в къщи лепени тапети на циментова шпакловка, става, но освен грунд с лепилото, при самото лепене нанасяйте лепило както на тапета, така и на стената.
Успех
  • 1
  • 2

Тема "Тапети за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: