• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
valyo - напреднал
Ще кача веднага щом стане готово. Решил съм да снимам как се развиват нещата. Това е все още първия етап. От началото на годината следя форума и знам че тук мога да получа много ценни съвети. Има още доста неща за които ще питам за мнението ви защото апартамента е все още на това положение:

Прикачен файл

023.jpg
023.jpg (17.15 KиБ) Видяна 10889 пъти

Прикачен файл

024.jpg
024.jpg (16.25 KиБ) Видяна 10889 пъти

Прикачен файл

002.jpg
002.jpg (16.71 KиБ) Видяна 10890 пъти

Прикачен файл

014.jpg
014.jpg (21.27 KиБ) Видяна 10889 пъти

Прикачен файл

016.jpg
016.jpg (20.19 KиБ) Видяна 10889 пъти
Bobby - специалист
Голям и хубав апартамент браво, обаче приготви към 50 000лв за ремонта. Нека да стане добре.
valyo - напреднал
Еее 50 000 са си много пари. Все се надявам за около 10 000 да го направя годен за живеене. За целта гледам всеки лев да е похарчен разумно без да е за сметка на качеството.
TACHO - специалист
Хм, за 10 000 май няма да я докараш до никъде, освен ако не купуваш все най-евтините неща, които нито са хубави, нито са качествени.
Моят апартамент е по-малък от този и по разчет ще отидат към и над 20 000 за всичко необходимо и естествено добро като качество. :lol:
masterdesign - напреднал
valyo, моето мнение относно цвета на фугите е, че зависи какъв ефект искаш да постигнеш, защото фугата определя излъчването на плочките, а относно харчовете - с пари всеки може, но ако имаш фантазия и идеи какво точно искаш - с малко пари можеш да направиш чудеса. Апартамента ти излежда доста интересен, нестандартни чупки има, ако видиш затруднения относно интериорни решения
valyo - напреднал
Малко офтопик се получи от темата но:
Наистина 10 000 няма да са достатъчни но се надявам да не стигна 20 000. Много от нещата ще ги правим двамата с баща ми - окачен таван, кухненско обзавеждане, вграден гардерб, спалня и кой знае още какво. А и нямам намерение да обзавеждам всичко на 100%. Примерно в едната спалня за сега ще си разположа само компютъра. На първо време няма да купувам неща от първа необходимост като миялна машина, сушилня и плазмен телевизор :lol: В интерес на истината от тези трите може би сушилнята ми е най-необходима - определил съм й място, вентилация и т.н.
valyo, моето мнение относно цвета на фугите е, че зависи какъв ефект искаш да постигнеш, защото фугата определя излъчването на плочките, а относно харчовете - с пари всеки може, но ако имаш фантазия и идеи какво точно искаш - с малко пари можеш да направиш чудеса. Апартамента ти излежда доста интересен, нестандартни чупки има, ако видиш затруднения относно интериорни решения
В този случай мисля че няма нужда да постигам някакъв ефект с фугата - плочките наистина са много красиви (не си личи много от снимката но на паното в магазина бяха страхотни) Май по-важно е фугата да не се набива много много на очи и да не се цапа прекалено, така че може би ще ги направя със съответния цвят на плочката.
Колкото до предложението за помощ за интериора ще се възползвам в най-скоро време. Има няколко нещица за които в момента обмислям варианти (някои ги разигравам с Interior Designer 7.0). Мястото им не е тук така че като ги подготвя визуално ще ги постна в съответния раздел :)
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за цвят на фуга" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: