Това с фибрана е добра идея.....сега кой-ли ще се върже да ми довърши банята!?Ще ми отрежат главата..Ти разбира се. Виж заглавието на форума.

Инак - слагай главата на дръвника, ще си го заслужиш.

Това с фибрана е добра идея.....сега кой-ли ще се върже да ми довърши банята!?Ще ми отрежат главата..Ти разбира се. Виж заглавието на форума.
stayata написа:Майстори....майстори....ще ги мачкам...имам аз една тема дето свалях плочките на един кретен, който яко твори в банята ми
Аз съм поредния станал пишман от майстори в къщи.Изолациии,плочки,ленти.....да бе да ...Важен е единствено майстора ей това разбрах....Този ,който върша в банята ми ме върна в първи клас...плочките по стените не ги е сметнал...оставил ми растояние при размер на плочките 20*30 горе до тавана 2 см и доло до пода ги е зарязал на 17 см пълен резил ...обяснява ми ,че тавана се правил после!
А пода така го е накъдрил,че плочките по тротоарите са по-равни!
И сега какво....?
Nikolow написа:За тавана: вместо фибран,шпакловка и ала бала,защо не вземеш пласмасови ламели за таван ,най евтините(бели) са около 10лв.,окрайчваш с UD отстрани,като се водиш по фугите(ако са се събрали де,и нямат разминаване),оставяш място за лунички отгоре ако искаш,после за UD-то захващаш окрайчвашия профил(обикновен) като едната страна я оставяш за заключващ се окрайчваш профил.По средата пускаш едно CD с един окачвач към тавана,и после почваш да редиш ламелите.И да прецакаш някой пак ще ти е по евтино от фибран и замазки,или някой друг да ти го направи.
jekasus написа:Корнизи от EPS ще направят една баня по-красива . А вие предлагате фибрани ,ламели и по-скъпо и по-грозно.Не става въпрос за 5см,а за някакъви 2см,дето корниза ще го покрие.Това ще е корнизи EPS има ги в най-различни варианти...бързо и евтино и сравнително красиво!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: