Да знаеш само , че самохвалството е порок и то много лош.......................приключвали разговорите а........

Боже , позволи ми да спра да пиша.

te_dda написа:Колежке, заложи на диодните лунички и няма да сбъркаш. Може да са по скъпички, но пък са надеждни.Има ги на 12V, 24V и на 220V. Не ползваш електронен трансформатор, а LED драйвер / стабилизатор на ток /. На подходящия драйвер могат да се закачат и по голям брой лунички. Диодите не се влияят от чести включвания и са с различни цветове. На моята къща съм решил да слагам само диодно осветление.сола 180 написа:Нищо подобно .Слагай спокойно каквито ти харесат, ако стане нещо аз ще отговарям.
Сериозно слагал съм и двата вида нямаш грижи.
това вече ми хареса![]()
![]()
а какво ще кажете за самите лунички , т.е разликата в трансформаторите и цените им...скоро като разбрах на една приятелка в хола 30-те лунички колко струват и ми падна ченето![]()
![]()
..тя ми обясняваше,че имало голяма разлика и в цената и в каччеството и при евтините трансформатори горяли лесно крушките.....има ли такова нещо??
Прикачен файл
originalno написа:Някои да има идея за това таванчеТо така наклонено ли е? или на мен ми се струва така и ако е наклонено колко му е най ниската точка???
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: