Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да знаеш само , че самохвалството е порок и то много лош.......................приключвали разговорите а........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Боже , позволи ми да спра да пиша. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
piron45 - майстор
te_dda написа:
сола 180 написа:
Нищо подобно .Слагай спокойно каквито ти харесат, ако стане нещо аз ще отговарям.
Сериозно слагал съм и двата вида нямаш грижи.

това вече ми хареса :lol: :lol:

а какво ще кажете за самите лунички , т.е разликата в трансформаторите и цените им...скоро като разбрах на една приятелка в хола 30-те лунички колко струват и ми падна ченето :shock: :-D :-D ..тя ми обясняваше,че имало голяма разлика и в цената и в каччеството и при евтините трансформатори горяли лесно крушките.....има ли такова нещо??
Колежке, заложи на диодните лунички и няма да сбъркаш. Може да са по скъпички, но пък са надеждни.Има ги на 12V, 24V и на 220V. Не ползваш електронен трансформатор, а LED драйвер / стабилизатор на ток /. На подходящия драйвер могат да се закачат и по голям брой лунички. Диодите не се влияят от чести включвания и са с различни цветове. На моята къща съм решил да слагам само диодно осветление.
te_dda - специалист
благодаря за отговора, пирончо :lol: :lol: :lol: :lol:
Някои да има идея за това таванче.

Прикачен файл

050_587.jpg
050_587.jpg (18.47 KиБ) Видяна 4111 пъти
Последна промяна от originalno на чет фев 11, 2010 6:10 am, променено общо 1 път.
originalno написа:
Някои да има идея за това таванче
То така наклонено ли е? или на мен ми се струва така и ако е наклонено колко му е най ниската точка???

Тема "Изграждане на таван с PVC панели в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: