Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
te_dda - специалист
2 душа, две мивки, две огледала, душ кабина, вана....страхотно ! :) :)
баня-мечта ! И като големина и като изпълнение ! :laola:
sladuranata_ - помощник
2betrendy написа:
здравейте,
скоро намерих този сайт и ме е малко яд защото моят ремонт почти поприключи (поне вътре), а тук намерих много идеи и красоти :) Браво на всички участници за снимковия материал, коментарите и идеите!

ето малко снимки на старата и новата ми баня - остана само чистенето след майсторите и малките детайли :)

ще се радвам на коментар (и от страна на майстори, макар че те ще са сигурно много критични :) )

Страхотно е станало :)
И аз имам публикувани снимки на моя ремонт, който свърши миналото лято :)
Само тоалетната ми остана, и си търся плочки точно като тези на твойта баня, би ли ми казал/а от къде си ги купил/а, с какъв размер са и колко парички са, ще съм ти много благодарна :)
Мерси предварително :)
2betrendy - специалист
Здравей, мерси, радвам се че и на теб ти харесва :)

Плочките са на фирмата Villeroy & Boch, модела се казва Pro Architectura New. Размерите на моите са 2,5см x 2,5см, но ги има и в размери 5см x 5см, както и 10см x 10см. Купувала съм ги в Германия и не знам каква е цената в България, също така и не знам от къде можеш да си ги купиш. Аз платих 65 евро/м2.

Помисли си обаче добре, ако ще правиш цялата баня с такива плочки, така като моята, заради фугите. Аз ползвах един специален фугин (нанoфуг се казва, на фирмата PCI, направен на принципа на нанотехнологията) които уж гарантира, че фугите няма да потъмнеят. До сега няма проблеми, но банята ми е сравнително нова все пак, не знам как ще е по-нататък. :?

Успех ! :2thumbs:

Дай link да видя твоята баня, ако искаш. :wink:

Тема "тотален ремонт на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: