Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
solo5 написа:
choko написа:
Какво да му видя ? :shock:
Ами например, че неотопляемо не означава че е под нулата :-D
Нали е на закрито и затворено място? :?
Точно така,да доразвиеме отговора,от което следва ,че ако е под нулата водопровода ще е изпразнен и дори да е под нулата ,то там няма да се разлива вода,която да увреди плочките,замръзвайки по пшовърхността им.Освен това разсъждаваме за санитарно помещение,а не за плочник на двора :!:
te_dda - специалист
знам,че темата е за плочки в банята, но ми се иска да ви попитам за полиран гранитогрес...отдавна имам мерак за такъв ( за коридор и кухня) и обикаляйки по магазините много често попадам на някакъв китайски на смешната цена ( в сравнение с чешкия напр) от 25 лв...и понеже разликата в цената е повече от тройна, исках да ви питам има ли опит някой от вас с такъв гранитогрес - как е на устойчивост на надраскване и изобщо заслужава ли си, или въобще да не го гледам като вариант? и ако се купува изобщо полиран гранитогрес кой е най-доказан и сигурен като устойчивост на надраскване ? защото стои много красиво, но се притеснявам от надиране след време,което ако ставапри всички видове ще се откажа, защото няма да къртя плочки всяка година и ще си остана кой знае колко години с надраните :lol:

Тема "плочки за баня откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: