Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
elivassileva - напреднал
Здравейте!

Понеже банята ни е доста малка...и се спряхме на стъклена мивка, а и е доста модерно. Та питам къде мога да намеря по-голям избор и на добри цени. В Практикер и Бриколаж има,, ама не ми харесват, а и няма по-малки размери като за банята ми...

А иначе какво мислите за тях?

Мерси. Ели :wink:
Много са красиви в магазина.Като ги видях и аз се влюбих в тях,но дъщеря ми работи в сферата на туризма и каза, че в най-новите хотели камериерките са проплакали от тях,защото при засъхване на водата остават следи и все трябва да се трие, подсушава и лъска.Е, ако можете да си позволите мивка в комплект с камериерака, действайте!
Emerald - модератор
Филтър на водата или цветно стъкло на мивката ще избавят от подобни проблеми.
elivassileva - напреднал
Ок, много благодаря за съветите! Наистина доста хора ми казаха, ч остават петна и капки и много чистене иска... :sad: Та , може и да се откажем от тази идея...

Поздрави.
Ели
Теди - специалист
Е та порцелановите бяли като, че ли не се цапат?!
Манчо - напреднал
elivassileva написа:
Здравейте!

Понеже банята ни е доста малка...и се спряхме на стъклена мивка, а и е доста модерно. Та питам къде мога да намеря по-голям избор и на добри цени. В Практикер и Бриколаж има,, ама не ми харесват, а и няма по-малки размери като за банята ми...

А иначе какво мислите за тях?

Мерси. Ели :wink:
Зависи какъв е моделът и цветът на стъклото.Аз имам такава в синьозелено и несе виждат следи от вода.Супер е.

Прикачен файл

270_1.jpg
270_1.jpg (12.85 KиБ) Видяна 3348 пъти

Тема "Стъклена мивка - съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: