Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
John Deere - помощник
Здравейте,
знам че има и други като мен, на които им предстои ремонт в банята, но темите са доста стари. За това реших да "подновя" топика.
И така: ето с това разполагам (малко но от сърце)
приемам всякакви идеи, така че.... пишете.

Прикачен файл

banq plan new.jpg
това е сега
banq plan new.jpg (61.66 KиБ) Видяна 4744 пъти
gogo1113 - специалист
Душа, това зад вратата ли е? Там, където е посочено "вода", просто изход за вода ли е или е нещо друго?
mim - специалист
какво ще кажеш за: тоалетната на мястото на мивката, мивката на стената на носещата колона, а цялото вътрешно помещение душкабина
а мивката до тази колона може да се вдигне на някой гранитен плот и отдолу да влезе пералнята, ако има нужда
John Deere - помощник
Душа, това зад вратата ли е? Там, където е посочено "вода", просто изход за вода ли е или е нещо друго?

Не, не е душа, там е входа на чистата вода от ВиК. Душа не е нарисуван, намира се срещу тоалетната чиния.
Други Идеи?
Много е тясно мястото, колеги.
peter_m - специалист
Ако вътрешната врата я направиш пъзгаща ще си отвориш много допълнително място.
chapara - майстор
Премахване на вътрешната стена и врата.Тоалетната отива на мястото на мивката,а мивката в ляво от тоалетната.Пералнята остава ,евентуално под плот със шкаф от някакъв вид камък(не дървен).Нишата ,където сега се намира душа,се подзижда наравно с колоната,на височона 70-80 см.,за да се получи права линия (стена),на която си слагаш ъглова вана,евентуално с джет(джакузи).Подзиданата стеничка се ползва за сядане,поставяне на шампоани и др.Над нея поставяш голямо вградено огледало с нагреватели ,против изпотяване.То ще създаде голяма дълбочина и ще бъде доста еротично . :-D :roll: :wink:
John Deere - помощник
Благодаря за идеите, но най-вече на Чапара! Личи си професионалното мнение (без да се засягат останалите).
Ако някой мойе да предложи, вариант в който не се налага да "съединявам" помещенията - ще е супер, защтото смятам да имам обособена баня и мокро помещение.

Благодаря Ви!
chapara - майстор
John Deere написа:
Благодаря за идеите, но най-вече на Чапара! Личи си професионалното мнение (без да се засягат останалите).
Ако някой мойе да предложи, вариант в който не се налага да "съединявам" помещенията - ще е супер, защтото смятам да имам обособена баня и мокро помещение.

Благодаря Ви!
С това трябваше да започнеш,работих в/у идея за максимална площ :roll:
Идеи да искаш :?: Отделен вход за баня с всичко вътре и мокро с тоалетна и мивка ,две бани ,ако извадиш пералнята,в зависимост колко души живеете.И прочие и прочие :wink:
John Deere - помощник
Нов вход - много трудно ще стане.
Изпращам ти план на цялата къща :)
Като каза, че имаш идеи бол - давай, мойта глава вече нищо не ражда :?

Прикачен файл

apartament_2d.jpg
целия апартамент
apartament_2d.jpg (109.86 KиБ) Видяна 4452 пъти
chapara - майстор
Какво се явява помещението в дясно от входната врата ?

Тема "Идеи за преустойство на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: