Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
muki - напреднал
Здравейте,интересува ме къде в района на младост, дрървеница и тн може да се купи структора за мивка.Магазин SIGNO и фирмения на GEBERIT са ясни,В рувекс има на HAF ама са със поръчка.Трябва и структора за тоалетна чиния.Ако някой има нещо в предвид съм благодарен.
jekasus - майстор
един глупав въпрос- в София има ли безплатна доставка или за определена цена? Все пак после ще ти трябва и картонче да ги закриеш после и други материали за завършек на баня, тоалетна. А и инструменти не ги мъкнеш с градски транспорт. :? И хич не гледай, че съм от малък град.
muki - напреднал
ти ли не ме разбра мене или аз тебе :? .Просто питам някой скоро купувал ли е структора за мивка,която да я има в наличност и от къде,то е ясно че ще се обикаля,но обикалянето да има смисъл.
jekasus - майстор
Ако се обърнеш към чичо гугъл - http://www.novabania.com/bg/contacts/ Пък може да са ти по пътя .
Има и други.
jekasus - майстор
В Практикер-Варна съм виждал комплекти за закрепване на мивки на този принцип Изображение
Марката беше Пираня или нещо подобно.
chapara - майстор
Юроком в Дианабад,под хотел "Диана" :idea:
muki - напреднал
Както си и мислех от магазините отворени по празниците ,никъде нямаха структура за мивка в наличност(всички са с поръчка за понеделник-идеята беше да се напазарува че ако стане да почна работа от понеделник),така че утре отивам в GEBERIT а зад боро и си взимам две струкури,а от юрокома ще взема сифони и др вик

Тема "структура за мивка-къде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: