Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
svetliopi44 - Чирак...
Jade написа:
Здравейте,

Проблемът е, че въпреки мазането с някакво специално покритие за камъни и след това 2 или 3 слоя от ваксата на Ойкос за тази мазилка, стените все още се мокрят.
Грунда си е грунд ... писали сте че сте мазали с нещо преди ваксата... това е грешно ...
Проблема може да се реши с http://www.oikosbg.com/#/bg/Products/id=2504735 но е скъпичко като материал ...
Бат Иво - специалист
Да не те плаша но точно тази дето си сложил е на водна основа .Слага се в баня но не директно срещу вода а както споменах над цокъла или далеч от душа.Пак казвам да не те плаша потърси и друго мнение може пък в БГ. да има по големи майстори.
Jade - помощник
Ето така изглеждат местата, където очевидно няма проблем - водата си стои на капчици:

Прикачен файл

DSC_0258.jpg
DSC_0258.jpg (82 KиБ) Видяна 12505 пъти
Jade - помощник
Това се случва на места при директно намокряне под душа.

Прикачен файл

DSC_0261.jpg
DSC_0261.jpg (75.53 KиБ) Видяна 12503 пъти
Бат Иво - специалист
svetliopi44 написа:
Jade написа:
Здравейте,

Проблемът е, че въпреки мазането с някакво специално покритие за камъни и след това 2 или 3 слоя от ваксата на Ойкос за тази мазилка, стените все още се мокрят.
Грунда си е грунд ... писали сте че сте мазали с нещо преди ваксата... това е грешно ...
Проблема може да се реши с http://www.oikosbg.com/#/bg/Products/id=2504735 но е скъпичко като материал ...
Може и да стане да пробва човека!Аз лично не бих сложил в душ кабината естуко но това е друга тема.Дано оправи проблема.
Jade - помощник
Така завършва мазилката до пода:

Прикачен файл

DSC_0263.jpg
DSC_0263.jpg (103.63 KиБ) Видяна 12387 пъти
Jade - помощник
А това са следите край ваната от вече намокрените места, където е потъмнявало от водата:

Прикачен файл

DSC_0265.jpg
DSC_0265.jpg (79.99 KиБ) Видяна 12387 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Бат Иво ,още в началото казах че точно тази е неподходяща...

Сега по темата ... да ти кажа честно мазилката не е изпълнена много качествено ,да оставим и факта че красотата и въобще не е постигната...
Продъкта който ви препоръчвам е лично тестван от мен и е с доказано качество ... друг обаче е въпроса какво ще ви дадът в магазина...
Jade - помощник
svetliopi44 написа:
Бат Иво ,още в началото казах че точно тази е неподходяща...

Сега по темата ... да ти кажа честно мазилката не е изпълнена много качествено ,да оставим и факта че красотата и въобще не е постигната...
Продъкта който ви препоръчвам е лично тестван от мен и е с доказано качество ... друг обаче е въпроса какво ще ви дадът в магазина...
А колко е скъп? нещо приблизително?
Едва ли ще излезе колкото да направя цялата баня наново.
Иначе, че не е постигнат ефекта на мазилката и аз мога да видя.
Проблема наистина е, че не знам с какво са мазали преди това. Материалът изглеждаше като свинска мас. Нанасяха го и го търкаха с вълнени парцали, след изсъхване. Но по стените има и по-лъскави, и по-матови участъци.
Аман от пишман майстори вече...
Очевидно за да правиш ремонт тук, трябва да станеш специалист по всичко.
не е ли нормално, след като ти вземат 1400 лв за нещо, то да се получи това, за което си платил?!
svetliopi44 - Чирак...
Разбира се че е нормално да получите качество и сигурност , за цената каквато и да е тя .
Трябвало е още в магазина да ви обяснят - разубедят да го направите точно с този продукт...
Цената на материала немога да ви кажа с точност понеже взимам с отстъпка и последния път беше количество.
Но определено не е безбожна ...мисля че със 200лв. ще се оправите.
Не се ядосвайте за такива битовизми , е неприятни са но неси заслужава... да сме живи и здрави а всичко може да се оправи и поправи ...
Успех.

Тема "Венецианска мазилка в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: