dpp написа: Остави тоя цимент и глупости....Именно ,след време от цимента чинията се пука

dpp написа: Остави тоя цимент и глупости....Именно ,след време от цимента чинията се пука
dpp написа:Между другото и аз съм се засилил за Сева Микс..гледах го вчера в магазина. Не видях друго с "лъзгащ" ефект - всичките ЦОП ефект!Но само на мен ли ми се струва , че все по малки ги правят тея чинии. Те за деца вече станали отворите отгоре баси...Харесва ми идеята.Имам проблем със наклона.Трябва сантиметър и половина да го задигна седалото от едната страна.Това е проблема.Иначе знам как да го лепна,но този наклон........![]()
..иначе за колегата..не се занимавай с едновремешни глупости. Аз монтирах последно моноблок на тоалетната на вилата оня ден даже без закрепване дето се вика..Зимаш обикновен прозрачен санитарен силикон, минаваш веднъж малко навътре по периферията на "надупеното" гърне. Чакаш 3-4 часа да изсъхне тоя слой - около 5-6 мм да кажем. ПОсле нанасяш втори до него малко по-дебел , обръщаш и лепваш на земята..напръскваш с вода и обираш остатъка с пръст! Винаги можеш да разглобиш тази комбинация когато искаш! Остави тоя цимент и глупости....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: