• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kikaha - напреднал
накратко майстора който лепи ме съгласява за фуги на пода от 3 мм, Пода ще се реди на ромб виждат ми се много големи но банята е малка 1.8 на 2 метра и с големи плочки на пода наклоните ще излизат трудно /ще има ръбчета м-ду ъглите на плочките/ако ги няма дайте някой съвет
Аз харесвам с малки фуги. 3мм е грозно.
ArturDent - Почти Безобиден
Ами то и големи плочки в малка баня стоят грозно
ebahti - майстор
Naправи ги така както на теб ти харесва,а не на майстора :wink:
сола 180 - специалист
Много са 3мм. Най-много 2.И за кви ръбчета те кръщава колегата???Колко сифона ще има в тая баня, че говориш за наклони???
И да знаеш, че 1,80х2м не е малка баня.Ето това е малък под направен с големи плочки.

Прикачен файл

под.jpg
под.jpg (57.92 KиБ) Видяна 3633 пъти
chapara - майстор
kikaha написа:
накратко майстора който лепи ме съгласява за фуги на пода от 3 мм, Пода ще се реди на ромб виждат ми се много големи но банята е малка 1.8 на 2 метра и с големи плочки на пода наклоните ще излизат трудно /ще има ръбчета м-ду ъглите на плочките/ако ги няма дайте някой съвет
Нещо те "къпе" майстора,преди да е готова банята :wink:
kikaha - напреднал
най много се притеснявам от това че фугина след време е възможно да смени цвета си
недай си боже да се апука и почне да пропуска отдолу също иначе банята е с един сифон но не е точно в средата на помещението /съжалявам че нямам нищо с което да го снимам/
за фугините съм се насочил към тези на церезид някъкви мнения за тях ?
Spokoiniq - майстор
СЕ40 за баня, Мурексин също, една бахама й следя развитието от 8г, нито цвят мърда, нито плесен се е опитвала да хване фугата.
сола 180 - специалист
Спокооооооооо , нищо няма да се напука или да си смени цвета.И да си го смени ти няма да забележиш.
И да знаеш, че както казваше бат Емо "Фугин е мъжа на Фугинята" :lol: :lol: :lol: .
Нарича се фугираща смес, а като е м/у плочките -фуга.
jekasus - майстор
kikaha написа:
ще има ръбчета м-ду ъглите на плочките
Какво е това, че не знам? :?
  • 1
  • 2

Тема "въпрос за фуги 3 мм на пода в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: