• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Emerald - модератор
:-D Сигурно от обществените тоалетни имам такива гадни асоциации за тези плочки.
Признавам, че не са логични, а чисто на психологично ниво.
Sve - помощник
Споделям личен опит - апартамент в който живях и който бързо напуснах точно по причина такава баня + тоалетна. Двете стени на помещението бяха със стъклени тухли. Шумовете се чуваха все едно липсваха стените, а за къпещият се силует ... :? може пък на гостите да се хареса гледката и да е част от атракцията на дома ви. :roll:
Ами започвам да си мислия, че сте доста консервативни в некои отношения. Не искам да обидя никой, затова не се засягайте. Виждали сте такива стени само в заведения и по публични места, значи пъвата ви асоциация е с градската тоалетна... Никой не говори да се прави стената отгоре додолу прозрачна, това е на ниво 1.80м. Като ми дойдат гости от волейболния отбор, влязат в кухненския бокс и надникнат изотгоре, а аз на свой ред ида да се изкъпя (докато имам гости :idea:), може и да видят некой силует, ма педполагам нема да ги грабне гледката :lol:
XS09 - напреднал
Имам нужда да срежа три тухли от 190мм на 180мм.
Проекта ми не позволява други варианти - трябва ми за над врата и двa реда са ми много малко, а с три ми става много ниско вратата.
Някакви идеи?
  • 1
  • 2

Тема "стъклена стена на баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: