Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
timo1 - специалист
alonso написа:
И в допълнение - по-добре бягай от плочките на KAI за баня. По-криви плочки на пазара няма! По-добре дай малко повече за плочки, но да са читави, че после ще виеш на умрело.
Ако си купил 6-то качество може и така да е :-D
alonso - напреднал
timo1 написа:
alonso написа:
И в допълнение - по-добре бягай от плочките на KAI за баня. По-криви плочки на пазара няма! По-добре дай малко повече за плочки, но да са читави, че после ще виеш на умрело.
Ако си купил 6-то качество може и така да е :-D
По-скоро 42-ро май бяха... Спрямо първо качество на останалите производители, първото на КАИ там някъде ще дойде.

Кво, сега ще ме убеждаваш колко хубави са плочките на KAI ли? Тия ги разправяй на някой, дето няма личен опит...
рашкета - специалист
Айде сега, криви биле.Криви,криви, колко да са криви???

Прикачен файл

крива.jpg
крива.jpg (33.97 KиБ) Видяна 6494 пъти
Бат Иво - специалист
То що е фаянс 70-80% е крив.Къв е проблема?На теб ако ти е права мазилката стената неможеш да искривиш с фаянс нищо че не е прав.
рашкета - специалист
Ами бат Иво сега ще ти кажа къв е проблема.Като имаш два цвята плочки и едните са криви като чинии а другите са прави знаеш ли кво става на прехода?????Ако ще и факир да си ако погледне професионалист си личи таааааа..........
Бат Иво - специалист
Е то е ясно с пръдня боя не става ,ама па имах един общак преди време той викаше-абе давай бе Иво тоа къде ще се къпе у таз баня ни е професионалист ни ще се къпе с нивел в ръце.( не че съм му обръщал внимание де)
MASTER - специалист
Точно за любимото KAI - че - от тези дни случка

Купени с една идея по малко бройки плочкиот собственика, и взети допълнително 3 броя от същия магазин - явно друга партида - само едни 2мм по малки като размеридват новите от старите.

Ама колко са 2мм на 3мм фуга, че да го правим на проблем :?

:-D Добре че бяха за кърпежи
chapara - майстор
MASTER написа:
Точно за любимото KAI - че - от тези дни случка

Купени с една идея по малко бройки плочкиот собственика, и взети допълнително 3 броя от същия магазин - явно друга партида - само едни 2мм по малки като размеридват новите от старите.

Ама колко са 2мм на 3мм фуга, че да го правим на проблем :?

:-D Добре че бяха за кърпежи
Добре че цвета е бил същия :-D
Vremenen - помощник
Здравейте.
Намерих си майстор за банята и тоалетната. Разбрахме се да ми направи банята и тоалетнатата, като в банята ще слага теракот+фаянс общо 18 кв.м., а в тоалетната 14,5 кв.м., всичко прави 32,5 кв.м. плочки. И двете помещения са ненаправени. Имат само сложена изолация и прекарани електричество, но и по него има още работа. За ВиК-то има изведени само тръби, но няма пусната вода. Общо взето майстора каза, че с това около 1/3 от работата била свършена. Разбрахме се да ми направи и двете помещения в завършен вид (не само реденето на плочките, а абсолютно всичко - оправяне наклона на пода, поставяне на окачен таван и т.н.) за сумата от 1000лв. Според мен са ок - нито скъпо, нито евтино, все пак човекът ще направи всичко в двете помещения. Как мислите парите добре ли са за услугата или не?
chapara - майстор
Vremenen написа:
Здравейте.
Намерих си майстор за банята и тоалетната. Разбрахме се да ми направи банята и тоалетнатата, като в банята ще слага теракот+фаянс общо 18 кв.м., а в тоалетната 14,5 кв.м., всичко прави 32,5 кв.м. плочки. И двете помещения са ненаправени. Имат само сложена изолация и прекарани електричество, но и по него има още работа. За ВиК-то има изведени само тръби, но няма пусната вода. Общо взето майстора каза, че с това около 1/3 от работата била свършена. Разбрахме се да ми направи и двете помещения в завършен вид (не само реденето на плочките, а абсолютно всичко - оправяне наклона на пода, поставяне на окачен таван и т.н.) за сумата от 1000лв. Според мен са ок - нито скъпо, нито евтино, все пак човекът ще направи всичко в двете помещения. Как мислите парите добре ли са за услугата или не?
Екстра си :wink:

Тема "Идея за банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: