alonso написа:И в допълнение - по-добре бягай от плочките на KAI за баня. По-криви плочки на пазара няма! По-добре дай малко повече за плочки, но да са читави, че после ще виеш на умрело.Ако си купил 6-то качество може и така да е

alonso написа:И в допълнение - по-добре бягай от плочките на KAI за баня. По-криви плочки на пазара няма! По-добре дай малко повече за плочки, но да са читави, че после ще виеш на умрело.Ако си купил 6-то качество може и така да е
timo1 написа:По-скоро 42-ро май бяха... Спрямо първо качество на останалите производители, първото на КАИ там някъде ще дойде.alonso написа:И в допълнение - по-добре бягай от плочките на KAI за баня. По-криви плочки на пазара няма! По-добре дай малко повече за плочки, но да са читави, че после ще виеш на умрело.Ако си купил 6-то качество може и така да е
MASTER написа:Точно за любимото KAI - че - от тези дни случкаДобре че цвета е бил същия
Купени с една идея по малко бройки плочкиот собственика, и взети допълнително 3 броя от същия магазин - явно друга партида - само едни 2мм по малки като размеридват новите от старите.
Ама колко са 2мм на 3мм фуга, че да го правим на проблем
Добре че бяха за кърпежи
Vremenen написа:Здравейте.Екстра си
Намерих си майстор за банята и тоалетната. Разбрахме се да ми направи банята и тоалетнатата, като в банята ще слага теракот+фаянс общо 18 кв.м., а в тоалетната 14,5 кв.м., всичко прави 32,5 кв.м. плочки. И двете помещения са ненаправени. Имат само сложена изолация и прекарани електричество, но и по него има още работа. За ВиК-то има изведени само тръби, но няма пусната вода. Общо взето майстора каза, че с това около 1/3 от работата била свършена. Разбрахме се да ми направи и двете помещения в завършен вид (не само реденето на плочките, а абсолютно всичко - оправяне наклона на пода, поставяне на окачен таван и т.н.) за сумата от 1000лв. Според мен са ок - нито скъпо, нито евтино, все пак човекът ще направи всичко в двете помещения. Как мислите парите добре ли са за услугата или не?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: