• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Кажете ми моля как да сваля блажната боя, с която е боядисана банята ми, за да сложа плочки. :? Предварително ви благодаря.
mladkal - майстор
Проблема е сериозен. До колкото зная единствения сигурен начин е и доста трудоемък, потен. :?
не съм специалист, но според мен нямаш много алтернативи - шпатула, плюеш си на ръцете, "вълшебните думичики" и ...дерзаеш. Единственто, с което мога да те успокоя е, че банятати можеше и да е с повече квадратни метри.

Виж в разделите за гипсофазер, гипскартон за някакви решения да си изградиш нови стени на които можеш да лепиш и плочки...Така хем ще можеш да скриеш съществуващи външни тръби.В този ред на мисли: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5830
Успех!
И аз така в мойта баня сас шпаклата само че преди това с чука хубаво начуках по боята и по лесно се сваляше.
farmera - специалист
Аз след ,като изчетох тук всичко по въпроса чуках като луд 2 седмици и мяахнах и гипса под боята ..още не съм свършил но плочките стана ха перфектно ..чукането му е майката :-D
miro_dim - напреднал
може и направо върху нея грундираш с лепило разредено и после направо лепиш с лепило и хваша добре
todor_velikov - специалист
miro_dim написа:
може и направо върху нея грундираш с лепило разредено и после направо лепиш с лепило и хваша добре
да ама отлепи ли ти се боята после дупе да ти е яко :-D
EDI - майстор
Теслъта, теслъта муй майката, :lol: дето викаше един стар майстор.
:sad: Благодаря ви , явно няма по-лесен начин. Бях чувал за препарат "терминатор", който уж вършел работа, но само ако боята е сравнително прясна. А за варианта с горелката какво ще кажете?
EDI - майстор
Недей с горелка.Смарди, отделят се отровни газове, трябва противогаз, а и става по-бавно от чукането :-D .
genius - помощник
И аз съм за чукането.В нашата баня и тавана беше с блажна боя,с какъв акъл са го правили тези преди нас???Та очуках тавана до плоча,старите плочки паднаха с мазилката и стана ново строителство :)
  • 1
  • 2

Тема "сваляне на блажна боя в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: