• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Lube - напреднал
благодаря за отговора
prascho - майстор
Да се смее ли човек, да плаче ли :?
chapara - майстор
VLADO66 написа:
Да плаче озъбен :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
steves - напреднал
Привет,

мерси за отговорите и помощта. Като цяло разбрах
какъв е реда на работа и сега остава само реализацията в стила
направи сам.
:drinkers: :-D
lakosste - специалист
jekasus написа:
На конструкция ще ти е по-лесно, първи пласт обикновен картон, втори зелен.
Водоусточив картон няма. Ако ще имаш душ-кабина, хидроизолация и хидроизолиращи ленти само вътре в нея, в останалата част няма смисъл, излишно харчене на пари.
Не се сърди колега но не съм съгласен с белия картон.
рашкета - специалист
Кроки, и ти не се сърди ама с тоя кашон започвате да ме ядосвате.Я кажи какво , ще стане ако налепя една баня на топки с обикновен кашон, дюбелирам и после налепя плочките след като съм намазал една ръка течна изолация??????
lakosste - специалист
рашкета написа:
Кроки, и ти не се сърди ама с тоя кашон започвате да ме ядосвате.Я кажи какво , ще стане ако налепя една баня на топки с обикновен кашон, дюбелирам и после налепя плочките след като съм намазал една ръка течна изолация??????
А влагата която може да се образува зад картона ще го разпадне след време, а и с тея течни изолации то ще стане златна баня.Свалял съм един квадрат плочки с картона защото отзад се беше спукала тръба и картона се е наливал доста дни с вода.Мога да ти кажа че си беше наред,а какво ще стане ако е обикновен??
jekasus - майстор
Ако се спука тръбата в мазилката и там става на гъз. Само че по-здрав :lol: Иначе разлика за влагоустойчивост между белия и зеления е малка, и то от към лице, от към гъза е еднакво. Всичко друго е реклама.
Аквапанела е за бани, но цената "хапи" и зеления е компромис.
lakosste - специалист
jekasus написа:
Ако се спука тръбата в мазилката и там става на гъз. Само че по-здрав :lol: Иначе разлика за влагоустойчивост между белия и зеления е малка, и то от към лице, от към гъза е еднакво. Всичко друго е реклама.
Аквапанела е за бани, но цената "хапи" и зеления е компромис.
Колегата е мого прав.Всеки си има глава на раменете и може да слага каквото си иска,бял зелен, пемпян и така на татък.Но изпълнението на банята некачественно ли е и влиза ли вода -няма спасение ако ще и мазилка да се сложи.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за баня, ГК и замазка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: