Здравейте ,очертава се леко ремонтче на банята вкъщи и ми трябват малко съвети.Плочки в банята има лепени по стените от преди 1 милион години ...доста са очукани и стари,някои са напукани и цвета са си загубили обаче не ми се занимава да ги къртя пък да лепя наново.Искам само да налепя пода ,който е застлан с мозайка от тия старите, кафявите и е мноого грозно.Плочките по стените не почват от пода ,а някъде от 1 плочка по-нагоре.Размерите на пода са 2.40 на 80см като вътре слагам и мястото на тоалетната чиния.Пода не е равен ,а се свлича към канала ,което не знам дали е проблем Crying or Very sad ?!?Моля предложете ми размер на плочките (старите са 15/15) и кажете колко горе долу ще ми струва лепенето Confused + плочките ...абе всичко ,което трябва да се закупи и майстора?
Също така искам съвет за тавана.Плочките по стените не стигат до горе ,стърчат тръби на всякъде ,а тавана е варосан обаче от много влага в старата сграда и непрекъснатото къпане започват едни проблеми с мухъл и какви ли не петна навсякъде.Предложете какво да направя?Да варосам наново?
Също така искам съвет за тавана.Плочките по стените не стигат до горе ,стърчат тръби на всякъде ,а тавана е варосан обаче от много влага в старата сграда и непрекъснатото къпане започват едни проблеми с мухъл и какви ли не петна навсякъде.Предложете какво да направя?Да варосам наново?