Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Evgeni30 - специалист
Чапар,

ти имаш много монтажи....100% ли е долно?

Освен меката връзка за студена вода.....да купя ли безцветен силикон, трябва ли нещо друго за монтажа? (Освен бормашината на майстора)

Мерси предварително
masterval - майстор
Според въпросите ти, май си решил да сменяш целия блок?
Ако е така, Ще ти трябва (много вероятно, но не задължително) пробиване на нови дупки с ф 10 или 12. Срещал съм и двата варианта, та на каквото попаднеш. Ключе 10, ако имаш с тресчотка, по-лесно е. Вероятно дълга отвертка шлиц при монтирането на казанчето отвътре. Сигурно има и друго.
VLADO66 - майстор
Така като гледам е целена тръбата,иначе по-логично е да е в ъгъла.Освен мека връзка ти трябва и гарнитура за моноблока и дюбели/ако ги няма в комплекта/.Аз предпочитам да ги лепя/сега сигурно някой ще скочи/ :wink:
Evgeni30 - специалист
Какво представлява тази гарнитура, Владо?
VLADO66 - майстор
Гарнитура между моноблока и плочките.
chapara - майстор
Evgeni30 написа:
Чапар,

ти имаш много монтажи....100% ли е долно?

Освен меката връзка за студена вода.....да купя ли безцветен силикон, трябва ли нещо друго за монтажа? (Освен бормашината на майстора)

Мерси предварително
95%, но го купи с уговорка за подмяна :wink: , силикона с пистолета,ключетата ,както каза колегата, раздвижен ключ, дългата отверка. И друг път го зазимявай :wink:Малко "ЦИФ" , за да изчистиш ръждата от пода и да го сложиш на чисто и сухо.
Evgeni30 - специалист
По принцип вилата се ползваше от други хора....и има някой поражения и липси.

Но мисля да сложа ред най-накрая........
До нас на вилата има строителна бригада и ще ми оправят някой неща на по-нормални цени, :)

Благодаря Чапар
limp3r - специалист
Досега нямах възможност да пиша, та сега реших да покажа как става монтажа на пластмасово казанче на мястото на порцеланово такова. Малко късно май, но може занапред да помогне на някого. Става много лесно, а цената на казанчето е 36 лв. Болтовете забравих колко са, но не са скъпи.

chapara написа:
И как ще го прихване за чинията :? , че не се сещам....
Извинявай, но това че не се сещаш не означава че няма как, нали? Без лоши чувства :)

Прикачен файл

WP_000553.jpg

Прикачен файл

WP_000554.jpg

Прикачен файл

WP_000555.jpg

Прикачен файл

WP_000556.jpg
VLADO66 - майстор
Дълго време да ти служи и гледай да не се облягаш много-много на него.

Тема "помощ за казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: