Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Харалампи - специалист
genata6 написа:
Фирмата се казва дейзи 13 Имат продукти и ш практикер фирмата е Русенска малко работите и са скъпички но качествени

Сайта им
http://daisy13.com/
И аз вече съм от доволните клиенти на фирма Дейзи 13. Взех си ъглов шкаф Тракия горен и долен. Директно от производителя, за малко под 1000 лева. Не се наемам да гадая колко пари сме спестили, но не са по-малко от 1/3 от цената в магазина. Даже отидох до Русе да си го взема сам. Помолих се да дойдем в събота (да не ползвам от отпуската), и въпреки, че не работят дойде производствения директор и ми го предаде лично, като го беше оставил неопакован за да го огледаме за дефекти. Горния шкаф си е оборудван с луничките и трафа. Направо свързваш и светва. Проверили са го хората. Страхотно обслужване, за което им благодаря и ги препоръчвам най-горещо.

П.П. Даже ме предупредиха, че ъгловите шкафове са малко особени. Може да не влязат през вратата на банята. Затова го направиха така, че да влиза през моята врата, като им изпратих светлия отвор. За мивката, обаче мисля че е стандартна.
genata6 - специалист
PPP написа:
genata6 написа:
Фирмата се казва дейзи 13 Имат продукти и ш практикер фирмата е Русенска малко работите и са скъпички но качествени

Сайта им
http://daisy13.com/
Благодаря! Видях сайта им и им писах! :-)
В интрес на истината купих ги от Турция !
Бях скиптично настроен от там да си вземам нещо но в представите си
не знаех ,че е толкова напреднала все е мислиха изостанала страна от третия свят !
Но съм се лъгал много и по време на почивката си обикалях там и намерих еднин магазин страшно голям само
за такива аксесуари и обзавеждане ... в интрес на истината доста са скъпи бих казал прекалено но
ми направиха остъпка ... и наистина вече втора година го ползвам и съм страшно доволен не са мръднали !
А за дейзи 13 наистина са много качествени отначало мислих да заложа на фирмата Гера но се спрях на дейзи !

Тема "И сега моя проект за баня снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: