Не цитирах и не се обърнах по име, защото писах веднага след тебе и би трябвало да се подразбира! Имам те за интелигентен човек и реших , че ще се сетиш ! Пък и нещо не работят цитатите , цветовете и емотиконките в момента . Не знам дали е само при мен проблема, че и мишката ми върти номера. Гипс в баня не се ползва! Гипскартона неслучайно е импрегниран от двете страни и фугите му се шпакловат с импрегниран унифлот! За дюбелиране на картон с пластмасови дюбели не ми се спори , но ако ми намериш производител , който го препоръчва ще те почерпя! Все пак тук се опитваме да даваме съвети , които са по някаква система! Технологиите -"това го видях на един обект" звучат несериозно. Аз смятам да не слагам въобще плочки в банята , но не искам да препоръчвам това решение на ВСИЧКИ! Определено има случай в които може да стане , но не ВИНАГИ! Същото важи и за твоето решение! Има прекалено много "но" за да се използва!
Тани написа:Не цитирах и не се обърнах по име, защото писах веднага след тебе и би трябвало да се подразбира! Имам те за интелигентен човек и реших , че ще се сетиш ! Пък и нещо не работят цитатите , цветовете и емотиконките в момента . Не знам дали е само при мен проблема, че и мишката ми върти номера. Гипс в баня не се ползва! Гипскартона неслучайно е импрегниран от двете страни и фугите му се шпакловат с импрегниран унифлот! За дюбелиране на картон с пластмасови дюбели не ми се спори , но ако ми намериш производител , който го препоръчва ще те почерпя! Все пак тук се опитваме да даваме съвети , които са по някаква система! Технологиите -"това го видях на един обект" звучат несериозно. Аз смятам да не слагам въобще плочки в банята , но не искам да препоръчвам това решение на ВСИЧКИ! Определено има случай в които може да стане , но не ВИНАГИ! Същото важи и за твоето решение! Има прекалено много "но" за да се използва!
Виж сега. / моя бутон " цитирай " работи/ Благодаря учтиво , че ме смяташ за интелегентна и естествено , че се сетих.
Но...можех и да не отговарям. Нали ?
Аз нито съм майстор, нито строителен инженер, но ловя бас на крупна сума / примерно 1000 евро / , че мощните строителни фирми в София работят само с лепен гипсокартон и само по принуда на конструкция . Тухлите са ПЕРФЕКТНО иззидани / максимум 1 см вертикално или хоризонтално отклонение/ ВиК тръбите- вкопани. Само за разни шахти се правят " кутии" И кой знае защо никой не се притеснява от ГИПСОВОТО лепило / а не гипса/ зад влагоустойчивия картон...
П.П. Между другото във всеки соц панел фугите между панелите са пълни с ГИПС../ преди това хартии

Не ми се спори с никой- не съм в бранша. Мажете си..правете каквото си знаете. Аз просто изразих мнение и не смятам, че съм засегнала когото и да е.