• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
koleva83 - специалист
geniya написа:
Сега майтапа настрана.Свалих плочките ето и снимки:
Мнение на един човек разбиращ от тези работи е:
Да се обработи с бетон-контакт, и с хубаво флексово лепили след това и няма да има проблем.Според него розовия груд е проблема.
Чакам мнения.
Аз мисля, че в първия си пост ти казах и сега ще се повторя:
1. Забрави за бетон контакта
2. Само хубаво флексово лепило е достатъчно / дадох ти и марката/ Но не CM 16 , а CM 17 !

Ето го:

http://www.ceresit.bg/component/virtuem ... lexible/69
Тани - модератор
Ти си мазохист . Извинявай за флейма, но това ти е проблема на плочките. Втори път ги падат заради грунд, но ти ще слагаш трети път. Спести ни следващите няколко пъти и като се наиграеш и решиш да ги залепиш за последно тогава пиши. Питах те какъв ТОЧНО е грунда и отговор не получих. Явно не търсиш решение , а нещо друго.
koleva83 - специалист
Тани написа:
Ти си мазохист . Извинявай за флейма, но това ти е проблема на плочките. Втори път ги падат заради грунд, но ти ще слагаш трети път. Спести ни следващите няколко пъти и като се наиграеш и решиш да ги залепиш за последно тогава пиши. Питах те какъв ТОЧНО е грунда и отговор не получих. Явно не търсиш решение , а нещо друго.

Мазохисти сме ние, че единодушно му казахме, да забрави за какъвто и да е грунд и продължаваме да му го казваме.
Сори за флейма.
geniya - специалист
Грунда е на БОРО, мисля че всички знаем на какво викаме "розовата вода", като е разисквано и по-напред в темата.Питах дали да грундирам с нещо, не съм грундирал още, това са остатъците от грунда на БОРО.Чакам още мнения за да не стане после трети път, че ще я бутна накрая и ще я боядисам.
VLADO66 - майстор
Тоя грунд ми се струва или менте или е мръзнал.Не може един контактен грунд да осигурява адхезията на лепилото при системата плочка в/у плочка, а положен на стена да не става.
Тани - модератор
koleva83 написа:
Мазохисти сме ние, че единодушно му казахме, да забрави за какъвто и да е грунд и продължаваме да му го казваме.
Сори за флейма.

Май си права. Е поне за нас де :) А иначе грунда е полезен и необходим в някои случаи, НО ако е подходящ и ако е нанесен правилно. Пак стигаме до технология, която трябва да се спазва.

ПП
geniya написа:
Грунда е на БОРО, мисля че всички знаем на какво викаме "розовата вода", като е разисквано и по-напред в темата.Питах дали да грундирам с нещо, не съм грундирал още, това са остатъците от грунда на БОРО.Чакам още мнения за да не стане после трети път, че ще я бутна накрая и ще я боядисам.

Ти понеже си гениален , най-вероятно от половин дума разбираш и като ти се каже червен автомобил вече знаеш марка и модел , че и с какъв двигател е , но на нас простосмъртните не ни се отдава! Затова попитах конкретно и все още не съм получил отговор! Половината грундове на Боро са розови . Ти трябва да ползваш бял , но ми беше любопитно какво точно си ползвал за да предпазим и други от грешката ти, но явно е строга тайна и няма да получим нито име , нито снимка! Ако кажеш какъв е , ще мога да ти помогна поне да разбереш от къде ти е бил проблема , но явно и това не е важно за тебе!

Още веднъж се извинявам , просто исках да помогна!

ППП от тук косвено мога да подразбера какъв точно е грунда, но по-добре и ти да напишеш какъв е!
geniya написа:
Сега майтапа настрана.Свалих плочките ето и снимки:
Мнение на един човек разбиращ от тези работи е:
Да се обработи с бетон-контакт, и с хубаво флексово лепили след това и няма да има проблем.Според него розовия груд е проблема.
Чакам мнения.
Продължавай да се доверяваш на такива "разбирачи" и сагата ще продължава като сапунен сериал! Единственото вярно в твърдението му е, че розовия грунд е виновен и само секунда след това ти е препоръчал..... розов грунд!
Чаро - Акълия
koleva83 написа:
хиляди панели от соца нямаше изобщо да се предадат на обитателите!
Колева, ама ти сериозно ли?! :shock:
Имаш панелките за жилище?! :shock:
И то построено по някаква (?) технология от трудовите войски?! :shock:
А стига бе! :lol:

Гениа, не ги слушай! Свали плочките, зачисти основата, избери си нов розов грунд на Боро, и някакво лепило. Има всякакви и всичките ще ти свършат работа- Тера Стар, Боро, Колор 93, Ситикол, намайкамув*******кол и още много добри и известни марки. :-D

Докато не отстраниш розовия отенък от стената, квото и лепило да сложиш резултата ще е все един и същ.
koleva83 - специалист
Чаро хвърли автора в мирудията...забрави само aнгро универсал... :mrgreen:

http://www.angrobg.com/services/show/ca ... ersal.html
VLADO66 - майстор
Хи-хи-хи,Колева ти палиш моторетката от четвърт оборот. Каквото имам като мнение по темата съм го казал и не смятам повече да участвам.
koleva83 - специалист
Майтапа настрана, току-що говорих с баща ми и той препоръча едно по думите му " фантастично " лепило.
Според него по-добро и от Cerezit CM17 но по евтино. На едро 14 лв чувал, на дребно около 17-18 лв.
Факт е, че с него е лепен гранита на новите метростанции, които предстои да бъдат пуснати. Има го и в бял и в сив вариант и може да се купи от топливото на гара Пионер.
Ей за това става въпрос:

http://www.denelbg.com/main.php?content ... /ultraflex

Дано с тоя пост съм полезна и на останалите майстори. Опитайте го и няма да съжалявате.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

Тема "Отлепени плочки на цялата стена----помооооооощ!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: