• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
cakev79 - специалист
Стария бойлер протече.Живея на квартира.Намерих боилер водосъдържател нераъждавейка цена 55 лв,проточните не съм ги гледал.Какво ще ме посъветвате.Неръждавейката не е ползван 5-6 месеца,какво да му гледам?
VLADO66 - майстор
За 55лв го взимай и нищо не му гледай. :)
cakev79 - специалист
е поне да го знам дали е здрав съда
VLADO66 - майстор
cakev79 написа:
е поне да го знам дали е здрав съда
И да не е здрав се прави за разлика от емайлираните.
cakev79 - специалист
не съм ползвал,но съм чувал,че нагревателите нещо не държат там,има ли логика
VLADO66 - майстор
Да не държат колко да не държат :? Имам неръждаем бойлер и действително се налага да ги сменям на около 10 години. :wink:
torbalan - Дървен философ
На село при баща ми бойлера е от неръждавейка... сега ще го питам...

Такам... Бойлера е правен преди поне 25 години, не помни точно... Аз кат се напъна - 85 или 86та е било...
За тези години не е сигурен дали е сменял нагревател или не, но каза че ако е сменян - един път е било...
Просто имахме два бойлера и не помни на кой от двата е сменял нагревателя, но беше категоричен, че само веднъж е сменял нагревател :)

Явно неръждавейката не им пречи на нагревателите :)

Реално бойлера е на доста години, но около десетина години сме били с централна топла вода и не е ползван интензивно...
v.yot - напреднал
torbalan написа:
На село при баща ми бойлера е от неръждавейка... сега ще го питам...

Такам... Бойлера е правен преди поне 25 години, не помни точно... Аз кат се напъна - 85 или 86та е било...
За тези години не е сигурен дали е сменял нагревател или не, но каза че ако е сменян - един път е било...
Просто имахме два бойлера и не помни на кой от двата е сменял нагревателя, но беше категоричен, че само веднъж е сменял нагревател :)

Явно неръждавейката не им пречи на нагревателите :)

Реално бойлера е на доста години, но около десетина години сме били с централна топла вода и не е ползван интензивно...
Здравей те от 1998г. насам ползвам само и навсякъде само проточни бойляри. В кухнята един и в банята два никакви проблеми , топлата вода никога не свършва и е в изобилие , никъде не протичат не се пукат и тем подобни главоболия забравих за тях.
torbalan - Дървен философ
Сподели марка и модел?

Също така е важно какъв ток им трябва, защото в къщи максималния е 63 ампера...
  • 1
  • 2

Тема "нераждъвеика или проточен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: