• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
agj - майстор
cakev79 написа:
екстра,нави ме
Недей да се навиваш толкова бързо !Дай да го видим какъв е тоя бойлер за 55лв.Колко литра е ?
Бойлерите правени преди 10-20 години нямат нищо общо със сегашните!Наскоро ми донесоха неръждаем водосъдържател ползван известно време но не повече от година-две , но купен на старо ,заварките оригинално са правени с телоподаващо и са се пукали на няколко места ,а после са заварявани с електрожен и неръждаеми електроди ,това беше по шевовете на дъната аз пък му заварих спукания шев на цилиндъра …така че новите неръждаеми са пълна скръб …!
cakev79 - специалист
Още не съм ходил да го видя,затова първо тук питам
v.yot - напреднал
torbalan написа:
Сподели марка и модел?

Също така е важно какъв ток им трябва, защото в къщи максималния е 63 ампера...
Един Релакс който е най стар 7кв. И два Дипломат съответно 8 и 4 кв. Като по мощния е за банята а другия на кухнята. За сега никакви проблеми , лятно време се събираме по 4,5 човека и банята работи нон стоп. Всичко у дома е само на ток .Готварска печка , 2 фризера хладилник компа работи денонощно и сметката е около 80 лв. средно на месец. А топлата вода никога не свършва.
torbalan - Дървен философ
У дома освен изброеното - и отоплението е на ток - 4 КВт
Ако добавя бойлер 8 КВт и няма да мога да пусна две лампи... За друго да не говорим :)
v.yot - напреднал
torbalan написа:
У дома освен изброеното - и отоплението е на ток - 4 КВт
Ако добавя бойлер 8 КВт и няма да мога да пусна две лампи... За друго да не говорим :)
Е всеки си избира.Ами прикачи се към АЕЦа :lol:
  • 1
  • 2

Тема "нераждъвеика или проточен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: