• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
prascho - майстор
На границата между двата цвята на коя фуга бихте заложили? Светлата изпъква повече, докато тъмна се слива.

Прикачен файл

IMG_0504.JPG
jakuzi - специалист
prascho написа:
На границата между двата цвята на коя фуга бихте заложили? Светлата изпъква повече, докато тъмна се слива.
Въпрос на предпочитания,но......показах снимката на ЖЕНАТА ,отг.: е Бяла фуга.Интерсено ми беше да експериментирам,тя гледаше телевизия и изведнъж я попитах за отговор,малко спонтанно ми отговори :)
jakuzi - специалист
Да поясня само...това е мнението на една от жените ми...другите не съм ги питал... :-D :-D :-D
VLADO66 - майстор
Светлата по-добре стои.
prascho - майстор
Масторът пък е за тъмната. Голяма дилема.
jakuzi - специалист
Послушай майстора! Тъмната определено придава стил и в същото време е по-практична!
Пък ЖЕНАТА...май съм питал грешната жена :-D
prascho - майстор
Послушах те и се доверих на мастрора.

Края на плочките отгоре как е най-добре да се оформи? Предполагам скосено със слой лепило.

Тъй като вратите на банята и тоалетната останаха дървени искам да ги зашкуря и да ги боядисам с лак /орех/. Някакъв по специален ли да търся или този на сократис ще ми свърши работа. Доволен съм от безцветния лак на Дуфа. Водоразтворим и без проблеми се нанася на таван поради гъстата консистенция. Но нямам впечатления за цветните и как се държи на влажни условия.
prascho - майстор
Здравейте,

Малко се поизгубих, но покрай празниците е така..:). Успях да мина тавана на банята и тоалетната с унифлот и лакирах вратите. Днес докато почиствах около сифоните с вода забелязах, че тъмната фуга си променя цвета при съприкосновение с водата. Става по-тъмна, като изсъхне отново изсветлява. Фугата е сиена/кафява на церезит CE40. Това нормално ли е? Светлата фуга е жасмин на Ардекс и не ми прави впечатление да си променя цвета при намокряне.
prascho - майстор
VLADO66 написа:
Ами фиксирай я.
Какво ще рече това? Знаеш, че съм запознат с жаргона :).
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 28

Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: