• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
Тези размери ги искам в червено и колко е дебела стената посочена със синя стрелка.

Прикачен файл

ivka.jpg
ivka.jpg (40.54 KиБ) Видяна 4046 пъти
Последна промяна от jekasus на пет мар 01, 2013 7:14 pm, променено общо 1 път.
ivkacom - помощник
хммм къде това червени и сини
jekasus - майстор
Ето горния пост го оправих, забравих да си го проверя :lol:
ivkacom - помощник
Ами мерила сум от вътре и е 1,22 широчината.
Обаче за стената не мога да кажа в момента ....
Това пък не съм го мерила...
galin56 - специалист
Абе аз тая схема нещо не мога да я разбера. Какво е това място между двете стаи? И защо изобщо го има? Ако направиш там банята това значи ли че всеки път като минеш от спалнята за хола ще се минава през тоалетната - това е абсурд. От тази схема, поне така както аз я разбирам, единствения вариант е това "помещение" между двете стаи изобщо да го няма и да се слепят двете стаи а банята да си е там където си я начертала сега. А ако те притеснява това че всеки път като ти се доходи до тоалетна докато гледаш ТВ трябва да минаваш през спалнята, или ако някой спи на дивана, няма да има достъп до WC изпълни съвета който беше даден, за малка тоалетна между двете стаи, а банята до спалнята.
marmoz - специалист
Имаш и опция за премахване на коридорното пространсто и овеличаване на кухня/спалня и отам размери на баня нови - стига стената /поне 1 от 2те да не е носеща :)
ivkacom - помощник
То остави че може да са носещи, но ще ви шашна с това, че там в момента има нещо си като зидано корито :vom:
Къщата е на 3 етажа - два от тях са наши - и тук отново шах - гредоред :mrgreen:

Стената откъм спалнята е с врата както съм я нарисувала. А стената откъм кухнята е с по 70 см от двете страни. Аз нарисувах тези стени за да затворим пространствоо. Първа идея беше да е гардеробна, нооо като се сетя гардероб до кухняяя :vom:
После си мислехме да я вкраме хола. Нооо . :) Хола е нисък - копаем надолу / пръст/ около 15 см поне. Пространството между двте стаи пък е с бетон/ или може и да ви лъжа/. Но ще има стъпало.
Като цяло някакъв абсурд!

Но пък в момента живеем в панел :) И каквото и да е ще го правим :rock: надявам се да ме изтърпите тук за да си питам ли питам :tonqe:
marmoz - специалист
Ако прилагаш и снимки към въпросите,отговорите и помоща ще е повече и по-точна :)
ivkacom - помощник
Ами ще се поправя :) ама другия път - утре ще ида да снимам.

Все пак ви благодаря на всички вас :)
chapara - майстор
То няма начин да няма начин, ама май кофти задаваш въпросите :-D

Ако след шаха направиш рокада, демек размениш местата на кухня-хол и спалня, как ли ще изглеждат нещата. Самостоятелна спалня и хол-кухня с баня. Единствено, малко далеч остава от спалнята банята, но пък е доста по функционално. :?
  • 1
  • 2

Тема "Малка баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: