Харесва ми
Въпроса е дали и как може да се събере в нашата малка баня такава вана (или каквато и да е) така, че да не е тясно и да може да се влиза 

inian написа:Ама от ъгловите вани ли? Ще остане ли място за другите неща? А и така ваната ще е към 150см, много малка, по-добре ще е без неяТи какво си се шашнала така? Моята е 150 ако става на въпрос. И не е ъглова и прекрасно се лежи. На мъжа ми може и малко да му е късичка, но то и без това предимно аз я ползвам.
Прикачен файл
Прикачен файл
Искаше ми се и да попитам - какво ви е мнението за плочки навсякъде и може ли да се направи нещо друго. В галерията си харесах една баня, не знам дали е приложимо и в нашата товаАз не харесвам изцяло облицовани с плочки бани. Частичната облицовка около мокрите зони и боядисване в останалата част са особенно удачни за малки помещения. Създава се усещане на стая, а не за мокро санитарно помещение. Колкото до твоя вариант, и така е възможно, но ще ти стесни помещението -визуално и реално. Това, което Владов предложи е това, което имах предвид преди да споменеш тоалетната, но учитайки разположението на тоалетната чиния, ваната е най-добре да отиде от другата страна на вратата. Такава ъглова вана няма да е по-малка от тази под прозореца, но ще ти освободи доста място. 50 см. може и да е достатъчно, зависи какъв модел вана ще подбереш. При всички положения обаче, ще е най-удачно да смените вратата на плъзгаща.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: