Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Тоалетната можеш да я поставиш в нишата. Изкърти замазката, която е бая дебелжка и пусни тръбата в права линия към щранга по пода, като за да избегнеш една чупка , ще поставиш тоалетна с долно оттичане. Може и структура за вграждане :wink: Правил съм такова нещо в панелна баня:

Изображение

Ето къде е колоната със щранговете:

Изображение

Изображение

Заради тази парна баня се мести всичко:

Изображение

Изображение

Изображение

На това място беше тоалетната чиния, където сега е мивката:

Изображение
brinimir - помощник
Благодаря ти за идеята Chapara. Но ще си остана с разпределението което съм постнал последно.
btw Много добро изпълнение на банята каято си показал.
brinimir - помощник
Как да разбера дали тази тръба на която края е в банята е отдушник и стига до покрива на блока ? Това възможно ли е?

Прикачен файл

IMG_0182.JPG
IMG_0182.JPG (85.89 KиБ) Видяна 6346 пъти
jekasus - майстор
chapara, тоя смесител отстрани мивката за какво е ? и колко се вдигна пода заради мръсния канал на тоалетна?
brinimir - помощник
Имам и няколко основни въпроси на който се надявам ще получа бързи отговори.
1. Стената която ще махна после трябва разбира се да се иззида. Не искам да ползвам гипсокартон. С какво да я иззидам така че да се скрият тръбите за вода който ще прекарам към мивката?

Прикачен файл

Untitled нова с мивка zidane.jpg
Untitled нова с мивка zidane.jpg (98.53 KиБ) Видяна 6345 пъти
naB4o - специалист
Една бивша-бъдеща тъща искаше такова също. 1 причина да си мие шу*дата, 2 за да мие банята.

Говоря за смесителя :-D :-D :-D :-D
jekasus - майстор
За шундата :-D си има биде на т.чиния.
naB4o - специалист
Аз го видях, ама при "мойта" нямаше такова като екстра :mrgreen:
chapara - майстор
1. Тръбата на снимката е отдушник-100%
2. Зидай с Итонг, след прокарването на тръбопровода, лесно се реже.
3. Смесителя от моята снимка е за миене на банята и лесно наливане на кофа с вода, както и за миене на тоалетната. Общо взето измислица на клиента, а той е винаги най-важен :wink:Не е монтиран за снимката шланга на подвижния душ.
4. Замазката с мозайката бяха толкова дебели, че нивото за мое учудване почти не се вдигна :shock:
brinimir - помощник
1. Този сифон рогов ли е?
2. Дали може да бъде изкъртен, подменен с нов и по важното тръбата която стига до него да бъде използвана за новия сифон. Налага се това защото комшията от долу ми е затворил тръбите които са в неговата баня.

Прикачен файл

IMG_0192.JPG
IMG_0192.JPG (112.45 KиБ) Видяна 6219 пъти

Прикачен файл

IMG_0191.JPG
IMG_0191.JPG (83.73 KиБ) Видяна 6219 пъти

Тема "Общи въпроси за ремонт на баня в панелен апартамент във Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: