Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте. В къщи се строи нова баня. И както сами се досещате, има хиляда неща за купуване. А когато не купуваш всеки ден части за баня, си объркан и не знаеш, кое е качествено и какъв избор да направиш. Темата е специално за хидромасажните душове (не че нямам и други дилеми, но това сега е на дневен ред). Избрал съм няколко модела (според визия и ЦЕНА), модел 1, модел 2 - китайски 585лв., 2год. гар., модел 3 - същото като горния, модел 4 - намерих го за 488лв (1год. гаранция), модел 5, модел 6. Моделите са избирани измежду огромен брой онлайн магазини! Подбора беше визия+ЦЕНА.

Сега обаче идва другата част, а именно кое е качествено и кое не. Както виждате всичките са китайски с по 1-2год. гаранция (притеснителен факт). В 1-2 магазина продавачи ме съветват, да не вземам китайски, защото се чупели бързо и лесно, или в добрия случай е 50/50.

Друга дилема е, дали изобщо да се взема хидромасажен душ, защото съм чел че:
- трябвало да имаш доста силно налягане на водата: Принципно го имам
- водата от голям бойлер свършвала доста бързо като се ползват дюзите (разбирам го като за 1 човек време): Така ли е?

Не знам, какво решение да взема, защото съм объркан. Сигурно 90% от това което видях в интернет е китайско. Некитайските са рядкост и са или скъпи (разбирам над 500-600лв) или не ми харесват като визия.

Силно се надявам, в този форум да получа помощ и съвети, които да ми помогнат за крайният ми избор.

Лек ден ви пожелавам и ще чакам възможно най-бързо отговори, че този душ спира работата изцяло :rolleyes:
VLADO66 написа:
Тези са чехословашки http://www.relaxiram.com/component/virt ... 5&vmcchk=1
Забравих да спомена нещо много важно! Трябва задължително да има чучур, т.е. пита+подвижен душ+чучур. Което същност прави малко трудно занятието, за това и съм подбрал само 6-те варианта, които съм ви показал.

VLADO66, тези за съжаление нямат чучур.
Никой ли няма време да помогне ? [-o<
chapara - майстор
Батерия за вграждане, като единия и път го връзваш за масажора, другия за чучур. Иди в "Юроком", задай си въпроса и ще ти дадат каквото ти трябва, ако си в Сф. И какво пречи при регистрация да си напишете местонахождението, та да ви се дават съвети по регион.

Тема "Хидромасажен душ - дилема ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: