Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
рашкета - специалист
Правилно си видял в клиповете, но не само майките а цялата замазка е добре да се направи без много вода.3 към 1, пясък към цимент.Ако имате по вашия край зелен девненски.И помисли добре върху наклоните за да не се набутваш после от към лепило.
Ето, виж.Долу -горе да можеш веднага да дричкосваш.

Прикачен файл

зам.jpg
зам.jpg (76.08 KиБ) Видяна 2528 пъти
Mitbull - специалист
Поръчах си готова, тъкмо ми я докараха, но ми се струва много суха. Дречкосване и пердашене едно и също ли е? Това дето заглаждаш отгоре само с водица, че да не се рони?
VLADO66 - майстор
На първото да и на второто да.Докарали са ти сигурно земновлажна,нужно е да я пребъркаш с малко водичка.Гледай да не правиш големи наклони-примерно 1см. на метър.
Mitbull - специалист
Абе направих нещо, ама се изчанчих :) А каво съм направил, като взема да лепя плочките ще си покаже.

Голямо благодарско на всички за помоща :partyman:
Mitbull - специалист
Малко прогрес:

Изображение

А я кажете това с какво да го измажа? Да е леко, и да носи на влагица.

Изображение

Ааа, и още нещо. Ще има една преградна стеничка от итонг, да отделя душа. Първо подовите плочки, и върху тях да зидам стеничката, или обратно?
Последна промяна от Mitbull на съб авг 17, 2013 4:53 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Това да не е каратаван :?
Mitbull - специалист
Не съм сигурен какво точно е каратаван. Това е гредоред, а отгоре има дюшеме. за гредите е кована рабица, ама не знам колко е здраво, за това искам да е нещо лекичко. А помещението е доста ниско, и няма място за окачени тавани. Просто нещо да го позагладя.
VLADO66 - майстор
За да загладиш тези дунавски вълни бая тежко ке стане.Не можеш ли да го свалиш на гредоред и да наредиш гипсокартон на двойна скара. :?
Mitbull - специалист
Ще ми се да е нещо по-бързо и по-ефтино :cry:

Ааа, и още нещо. Ще има една преградна стеничка от итонг, да отделя душа. Първо подовите плочки, и върху тях да зидам стеничката, или обратно?

Тема "Под върху пръст?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: