Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
onion - специалист
// Моля, преместете темата във Вашите ремонти. По грешка я пляснах тук! Извинявам се. //

Ето я и нея , ако има въпроси питайте :)

Похвали се приемат също ;)

Прикачен файл

2013-09-02 21.33.56.jpg

Прикачен файл

_2013-09-02 21.34.06.jpg
_2013-09-02 21.34.06.jpg (73.24 KиБ) Видяна 2715 пъти

Прикачен файл

_2013-08-18 14.50.54.jpg
_2013-08-18 14.50.54.jpg (47.33 KиБ) Видяна 2715 пъти

Прикачен файл

_2013-08-18 14.50.12.jpg
_2013-08-18 14.50.12.jpg (52.82 KиБ) Видяна 2715 пъти

Прикачен файл

_2013-08-18 14.50.04.jpg
_2013-08-18 14.50.04.jpg (47.79 KиБ) Видяна 2715 пъти
root666 - специалист
Мисля, че си се справил по-добре от повечето майстори.
kapanec - специалист
Много добре е станала.Почвай да си търсиш обекти :)
ad_marki - напреднал
kapanec написа:
Почвай да си търсиш обекти :)
Да ще почне да търси обекти и ще направи 5-6 бани и ще се научи, ама отначало ще взима парите на хората и после докато се къпят и бутат водата с метличката към канала да не отиде в кухнята и ще споменават името му по няколко пъти и майма му всеки път.
Добре хубаво направил си е банята, супер, ама да си направиш банята и да почнеш после да ходиш по хората да им прецакваш и материали и плочки и пари да взимаш си е...То качели половината майстори сега не са така.Тръгнали и почват след 1-2години и се научават.То и такива подкопават цените на истинските майстори и подлъгват хората и после седиме гладни, но нищо докато има такива майстори ще ходиме да къртиме бани налепени преди 1-2седмици.

А към автора, супер изглежда!
Как се справи с наклона на пода?
onion - специалист
Благодаря за отзивите. Далеч съм от мисълта да ходя да правя на хората баните (само приятелите ми искат аз да им правя баните, не знам защо ;) ). Просто нямам време за това.

Колкото до последния коментар - наклона го направих добре , тъй като банята е малка. Водата си отива в канала без никакви метлички и прочие. Все пак смятам , че съм над средното ниво на интилигентност и мога да смятам и работя с нивелир и мастар. Липсва ми рутина и дребните чалъми които един майстор с опит има, затова ми отне повече време , но мисля , че стана повече от добре. По-добре от доста бани които съм гледал при приятели , налепени точно от пишман майстори.

Поздрави,
Сава
root666 - специалист
Седите гладни, щото сте некадърни. Който е кадърен, не може да се оплаче нито от липса на клиенти, нито от това че някой дилетант му взима поръчките.
chapara - майстор
root666 написа:
Седите гладни, щото сте некадърни. Който е кадърен, не може да се оплаче нито от липса на клиенти, нито от това че някой дилетант му взима поръчките.
Именно :-D

А инак с банята добре си се справил :supz:

Тема "Залепих баня :) благодарение на темите на SHL (благодарско)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: