Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Mitbull - специалист
Макар че не се знае кога ще се захвана с вилата, днес седнах да си нахвърлямалко идеи на яве. Главно да реша какво ще е разположението. Стигнах до следния вариант:
Изображение

Душа ще е зад мивката. Бойлера в съседната стая (килер). Мисля да олепя ъгъла в който ще е бойлера с плочки, и долу нещо като ваничка със сифон пак от плочки. Сифона ще го вържа през стената към сифона под душа.
Окончателната визия още не е измислена. Пробвах една серия плочки от баумакс:
Изображение

А тука на бъзик, уж да запазя духа на старата къща, а то взе да ми харесва :):
Изображение

Без тоя чакъл, и луничките долу. Каменна плоча за плот, и каменно корито за мивка :). Само не знам как ще ги пробия.
bulhomes2 - майстор
И на мен последното ми харесва. На какво го правиш?
шоп - майстор
+ 1 за ретро прованса

камък се пробива с видия и реже с диамантина. Нищо сложно
Mitbull - специалист
Правя ги на 3DS Max i V-ray

Значи си е напълно осъществимо, а и на цена няма да е кой знае какво. Може би ще зеленясва и ще трябва да се чисти по на често, но за едната турбо гъзария ще си струва :-D
Mitbull - специалист
Малко се поразминах с първоначалния замисъл, но то винаги става така :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тоалетната и бидето още не са вързани, зощото не съм изкопал яма. Едно ботово перденце трябва да се измисли на прозореца, че да замяза съвсен на истински, малко довършителни тук-таме, и това ще е. Аз си се кефя, още повече като знам, че съм си направил всичко сам :supz:

В тая тема може да се види през какво съм минал :rolleyes: viewtopic.php?f=4&t=43443
GROHE Bs - специалист
Е изпъни го на нивел тоя душ де.
chapara - майстор
Идейния проект с финала- голямо разминаване. Иначе щом си го направил-наслаждавай се :supz:
bulhomes2 - майстор
Дали е възможно да си задал(а) по-голяма височина на банята в програмата? Защото по съвсем друг начин изглежда.
Прикачен файл:
aszb.gif
aszb.gif (769.83 KиБ) Видяна 2693 пъти
Mitbull - специалист
В салучая трябваше да се съобразя с височината на бюфета (шкафа е от долната част на бюфет), и мивката дойде малко по-височка. Освен това при заснемането, помещението беше на бетон, който аз къртих, свслях нивото с още една лопата, после филц и фибран, замазка и така накрая се е получила разлика.
vanyata - напреднал
3-тото решение определено най-много ми харесва, особено каменната облицовка, атмосферата става много уютна и нетипична за баня :)

Тема "Идеен проект, много ранен етап" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: