• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
redark - помощник
Здравейте ! Предстои ми ремонт на баня и тоалетна в едно. Кажете как да смаля пакета,като най-дебелата тръба е въздуховод. Имам идея за структура за вграждане и лентов сифон - отзиви за тях. Дайте идеи за максимално оползотворяване на пространството,като жената иска под мивката шкаф + още един за стена.

Прикачен файл

IMG_20140408_002550.jpg

Прикачен файл

IMG_20140407_185229.jpg
IMG_20140407_185229.jpg (65.06 KиБ) Видяна 4237 пъти

Прикачен файл

IMG_20140407_185158.jpg
IMG_20140407_185158.jpg (70.58 KиБ) Видяна 4237 пъти

Прикачен файл

IMG_20140407_110330.jpg
Последна промяна от redark на вт апр 08, 2014 12:30 am, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Нарисувай един чертеж на баня със размери, че от снимките не се разбира.
dadko - майстор
Ами- той питащия е дал чертеж, е, верно- на ръка, ама си е чертеж. Чете се. Драснах го набързо да видя и аз как да разположа нещата... не, че има много възможности.

Прикачен файл

bANIA_ns.JPG
bANIA_ns.JPG (56.11 KиБ) Видяна 4202 пъти
jekasus - майстор
dadko написа:
Ами- той питащия е дал чертеж
Преди поста ми го нямаше(виж кога редакция на поста му) :-D
Krelion - специалист
Преди всичко навий комшиите и сменете вертикалните щрангове.Оправи и канализацията.Не е добре само да маскираш тая мизерия.
Krelion - специалист
Разположението е ясно-вградена структура в "пакета",срещу нея боилер.Душ с линеен сифон /до стената/,на мястото на мивката,а мивка зад вратата.Само горен шкаф над мивката и друг под бойлера.
redark - помощник
Виках майстор да каже колко ще иска за подмяна на тръбите в пакета, като по-добре било да се подменят от комшията от горе, и да ги прекара до мивката,душа и сифона - направо седнах като чух цената.Кажете каква марка хидроизолация да сложа и на коя марка вградена структура да се спра
jekasus - майстор
redark написа:
направо седнах като чух цената.
Я кажи :-D
За хидро - харесвам двукомпонентна, без значение от марка, то вътре си е без значение :-D
За структура - Грое, Геберит, Рока, Виега и Тесе. За Видимане мога да кажа лоша дума, освен гаден монтаж. :-D
redark - помощник
Ми цената е 2100 лв. :shock: -питах к'во включва това- само подмяна на тръбите с ПВЦ :? , хидроизолация не е включена, тя допълнително. Ми само тръбите стрували 1000 лв. и аз реших ,че са с позлата :lol:
Krelion написа:
Разположението е ясно-вградена структура в "пакета",срещу нея боилер.Душ с линеен сифон /до стената/,на мястото на мивката,а мивка зад вратата.Само горен шкаф над мивката и друг под бойлера.
С това разположение душа ще пръска точно с/у мивката.
redark - помощник
Христос воскресе ,

Така колеги , банята е започната , но имам чудено относно сифона , какъв да бъде :
- Линейни сифони - предимства
- обикновен сифон
Структурата за баня също е голямо чудене , трябва да бъде малка 35 см , но на коя да се спра , цена до към 700 лв.
Структурата на КОЛО като качество ?
Вентилатор за баня .
Поздрави
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на баня . Съвети ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: