Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ех, майсторе. Той пита за най-добрите...
А за педеселевовите - ако са му леви ръцете, по-добре с машинката, че с флекса е твърде дизайнерско, все пак.
Пламен - напреднал
n_a написа:
А за педеселевовите - ако са му леви ръцете, по-добре с машинката, че с флекса е твърде дизайнерско, все пак.
Ти прочете ли първоначалния пост?

Щото аз-няколко пъти,и така и не разбрах пича кво точно търси!

Най-доброто е сигма,но не всеки може да си го позволи.Аре!
zarkoni_1 - помощник
opredeleno ne sa mi levi racete i kakvoto podhvana go pravia no da ne se hvalia sega.blagodaria vi za vsi4ki mnenia mislia 4e sa dobri.triabva mi ma6inata za edna bania no posle vinagi se okazva 4e ne e samo za edna i ako sam kupil bokluk mi izliza po skapo.ina4e za drugite si raboti rabotia samo s BOSCH ili FESTOOL.az bih posavetval sa6to vseki da si kupuva samo markovo i skapo to izliza po evtino.BLAGODARIA o6te vednaj.
Пламен - напреднал
n_a написа:
Ся ме присети мамка му!
Знаеш ли кво беше през 96-та да дадеш 420лв за машина?Жена ми едва не получи тогава инфаркт-колата ми струваше приблизително толкова.
Аз и се радвах като на малко дете и само от первазите които съм нарязал на колеги и избих мангите.
Тогава във Варна се брояхме на пръсти хората със сигми.Нямаше от къде да се купи,само елисге предлагаха некви на раздути цени и си ги поръчвахме от пловдиски панаир и от едни момчета които ги представляваха тук.Лукс беше.......лууууууукс!
За монтолита не ме карай да ти разпрявам-струваше една тераса на един пич който ежедневно е във вестниците.
Тогава още нямаше кой да реже 75см. гранитогрес във Варна.
560лв.за час и половина :wink:

Ма вече нещо ми писва и давам път на младите.Взехме му петте лева на занаята:))))))))
SHL - специалист
Пламен написа:

Ся ме присети мамка му!
Знаеш ли кво беше през 96-та да дадеш 420лв за машина?Жена ми едва не получи тогава инфаркт-колата ми струваше приблизително толкова.
Аз и се радвах като на малко дете и само от первазите които съм нарязал на колеги и избих мангите.
И аз се присетих :-D Първата си машина я купих точно за 418лв. от бул."Васил Левски" през лето господне 1998-о. Там беше единствения представителен магазин на "Сигма" и когато си я купувах нацелих италианеца вътре, та отнесох и някои отстъпки :-D Относно радостта за първата ми машина си спомням, че седмици наред я гледах поне по 10 минути преди лягане и толкова след ставане. Всеки ден си я товарех в колата и на обекта. Вечерта си я прибирах за да не ми я чопне някой. Еееее големи спомени ейй :-s
Пламен - напреднал
После за фаянса се бях нахендрил с една малка SIRI !!Ебати набутвацията :?
С тези найлонови водачи ми даваше 5мм разлика в ряза.А съразмерно си беше по-скъпа от сигма.Киров на бош ги предлага-не се подлъгвай.
По едно време пък колега ме кандърдисваше да се уча да бачкам с RUBI.Добра машина е,но аз така и не свикнах да плъзгам ръкохватка напред и по 2 релси :? А и линеала нещо не ме кефи!

Сигма за мене ще си остане ролс-ройс-а на машините.Невероятна е!
Time2Burn - специалист
Най - добрата професионална машина е на Монтолит. Има ги само във Варна. Следваща по качество е Сигма, като цените им са почти еднакви. 63 сантиметра е около 600 лева. Има и едни от по-евтин клас, и са около 120 лева - на RUBI - испански, те също режат доста добре, но са малко по - нестабилни.
Пламен - напреднал
Time2Burn написа:
Най - добрата професионална машина е на Монтолит. Има ги само във Варна. Следваща по качество е Сигма, като цените им са почти еднакви. 63 сантиметра е около 600 лева. Има и едни от по-евтин клас, и са около 120 лева - на RUBI - испански, те също режат доста добре, но са малко по - нестабилни.
Сладур :)
Time2Burn - специалист
Май не си осведомен, че Сигма се прави по лиценз на Монтолит?
Пламен - напреднал
Time2Burn написа:
Не се сърди,но в поста си си обърнал всичко наопаки.
Ако сложиш още една нула,мога и да ти повярвам че си чувал за Руби.
Първо те са най-скъпи,далеч по-добри от монтолита,които пък са по-скъпи от сигма но не могат да се опрат и ей толкова на качеството на ряза на сигмата.

Абе в крайна сметка,всеки си има предпочитания.
Аз НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да купя монтолит.
Дори и да ми я подаряват-не я искам.

П.П. Освен във Варна,имат представители и в Добрич и Бургас.

Тема "riazane na plo4ki" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: