Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Mirchoto - помощник
може ли да ми кажете защо тръбата за казанчето е толкова издадена напред.Мислех си дори и да е предвидено за изолация на стената пак е доста навън и как смятате дали ще е добре да се направи изолация на тази стена

Прикачен файл

Picture 015.jpg
Picture 015.jpg (76.57 KиБ) Видяна 2849 пъти
Time2Burn - специалист
Тръбата е толкова навън, защото майстора така я е направил.... Като гледам че е итонг, мисля че ако поразкъртиш малко и натиснеш тръбата навътре ще стане хватката. Ако ли не - викай някой с лепачка да ти я среже и скъси малко. Ако тръбата потъне назад в нишата - замажи я в положение дето само тапата да се подава от итонга, останалото трябва да е в стената. Успех!
Rumen Iankov - специалист
Според мен и водомерите не ти са на място.Като сложиш тоалетната чиния как ще ги гледаш нямам представа.
Mirchoto - помощник
ок благодаря ще пробвам да я напъхам.
Ама ме притеснява няма ли да се извие в неправилна форма като я изблъскам назад и това да попречи на водата .....

А за водомерите какво да кажа... :shock:
Time2Burn - специалист
няма да попречи, ама така като я гледам има тръба поне 10 см, не мисля че ще свършиш работа така, но пробвай все пак. Другия вариант е това да е предвидено за вградено казанче, по този начин е добре, а и ще се достига до водомерите, защото вграденото се монтира с коляно на 90 градуса.
Mirchoto - помощник
Ходихме скоро на оглед и техническия раководител ни обясни, че са го оставили за всеки случай, ако искаме да се изравнява със стената с колоната и затуй е дръпното напред. Ние ще викаме човек да го оправи.
Благодаря ви !!!

Тема "казанчето на тоалетната" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: