Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Svilky - напреднал
Здравейте, интересувам се как да закрепя умивалника в банята, като стената където трябва да се постави е 4-5 см широка. Не мога да сложа нито анкер, нито дюбел. Мивката е с полуконзола, а не с цял крак. Повърхността върху която ще се слага е фаянсови плочи. Да поясня още малко. На гърба на мивката има 4 отвора. Двата крайни са "глухи", т.е. нямат достъп от вътрешната страна. А другите два са по към центъра на мивката и предполагам са за болтовете.
Приемам идеи всякъкви и благодаря предварително.
jpelev - помощник
Кажи от какво е стената? Итонг, тухла...нещо друго? Има ли достъп зад стената? За химически пирон мислил ли си?
Time2Burn - специалист
Има подобна тема, потърси с търсачката. На 5 см стена - танк ще закача...
MIRRO - напреднал
Ако питаш мен ако от другата страна на стената позвалява две шпилки 8мм с планки от външната страна на стената ти и си готов.моята мивка така я хванах на стена 5см итонг няма да ти казвам какво сам правил на нея и няма мърдане вече 2 год. :-D :-D :-D
Svilky - напреднал
Благодаря за отговорите. Стената е някъкво панелче. И аз обмислях възможносста със шпилки и планки. Те ще се паднат зад долния ред кухненски шкафове.
MIRRO - напреднал
Също като при мен под кух.плот зад пералнята се паднаха.Слагаи ги и не се чуди изобщо по сигурно от шпилките и отзад с планки нема :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

Тема "Как да закрепя умивалник?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: