Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sixb0nes - специалист
miroki написа:
Той майстора сам ти е казал, че не може да ги нареди така. Така, че не му се сърди. Всъщност, ако има само 2 ръбчета, значи се е справил някак си.
Виж дали повдигането на 2 те ръбчета, няма да доведе до събиране на вода. По-лош вариант е да събира вода. С 2 ръбчета се свиква, но с локва в краката всеки ден, не.
Ако повдигането няма да пречи на водата и няма фуги май остава с чука. Ако има фуги може да се пробва с флекс да се минат първо. Извикай майстор, който го е правил и знае какво да направи.
Не е зле и една снимка да покажеш.
По-късно ще кача снимка. Въпросът ми е само, има ли безопасен начин да изкъртим две плочки, без да се засегнат другите около тях. Имам плочки в резерв, и трябва са се повдигнат с едни мижави 1-2 мм откъм сифона. Наклон пак ще си има, майсторът е некадърен...
рашкета - специалист
Чапара, че е голуем спор няма обаче Вие дето нищо не разбирате много лесно се връзвате.Помещението от снимките на Чапара е тоалетна и сифоня и душа са за разкош.Едва ли някой се къпе там.Инак наклон има ,но е минимален и не е за баня.
Това е разбира се мое мнение па аз не мога се меря с Чап.
chapara - майстор
рашкета написа:
Помещението от снимките на Чапара е тоалетна и сифоня и душа са за разкош.Едва ли някой се къпе там.Инак наклон има ,но е минимален и не е за баня.
Наклона че не е пързалка е ясно, а и от снимката се вижда че душа е в дъното при тоалетната. Така водата трябва да подмине сифона за да излезне в коридора. То са съвкупност от неща, решения и проектиране на банята :wink: Че се ползва-ползва се, вярно че е втора баня в апартамента :wink:

А за колегата с темата, както ти казаха извикай някой който знае как се вадят плочки. Дано само да не сте ги фугирали :?
sixb0nes - специалист
https://z-1-scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.ne ... e=5684DD24

https://z-1-scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.ne ... e=56BDC29E

https://z-1-scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.ne ... e=56B568F3

Ето му произведението. Айде, отказах се да ги къртя, но как поне да изчистя тия ръбове... щото са поне 2 мм... моженли да се изциклят, и после с фуга да се замаже?
veribela - специалист
Майстора ти не е некадърен- просто това му е втора или трета баня, която прави. Трябвало е да се сети да завърти сифона на 45 градуса и щяха да станат нещата. И да премести всички плочки с няколко сантиметра...
( да тръгне с плочките от сифона ) viewtopic.php?t=9359
sixb0nes - специалист
Как поне да минимизирам ръбовете? С пилене по ръбовете може ли да стане?
chapara - майстор
Положението наистина е трагично, струва ми се всичко на боклука и отначало :cool:
jekasus - майстор
Чак на боклука... Може лесно да се отлепят плочките, както в другата тема :-D
sixb0nes - специалист
jekasus написа:
Чак на боклука... Може лесно да се отлепят плочките, както в другата тема :-D
Значи всички трябва да се отлепят...
рашкета - специалист
Мале,мале.Отлепяй и наново.

Тема "Проблем денивелация и дълги плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: