Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
някой знае ли как може да се "свали" вградено казанче без къртене?
майсторите-некадърници са преценили да го монтират на 55 см. височина и крачетата малко висят като се седне.
гледайки снимката от монтажа /преди де се залепят плочките ми се струва, че единствения вариант е да се изкъртят две плочки и да се свали цялата конструкция надолу....
Дали има модели чинии за некадърни майстори, които са така конструирани, че да компенсират някой сантиметър?

Прикачен файл

HPIM0887_small.jpg
HPIM0887_small.jpg (84.86 KиБ) Видяна 8441 пъти
anmoll - специалист
Дай една снимка в момента как стои.Нещо не мога да те разбера :|
anmoll - специалист
Ние също имаме вградено казанче.Майсторите ни бяха много добри,но и те трудно нацелиха височината,та два пъти го преправяха :)
Теди - специалист
Няма нищо трудно да се измерят 40см.
ето и снимка в момента

Прикачен файл

HPIM1861_small.jpg
HPIM1861_small.jpg (56.66 KиБ) Видяна 8371 пъти
Rumen Iankov - специалист
По принцип за да свалите казанчето надолу трябва да изкъртите всички плочки около казанчето и да си направите промените.На снимката в началото виждам някаква измислица от маншони.Дано не са останали така защото изкарват към 2-3 години.Ето една снимка на едно казанче

Прикачен файл

DSC00016.JPG
DSC00016.JPG (60.46 KиБ) Видяна 8337 пъти
plumber - специалист
За да го свалиш трябва да къртиш всичко наоколо.Бахти,толкова ли е трудно да измериш 35-40 санта приспадайки пода.Секви образи...
маншоните ги няма сега разбира се.
и аз мисля, че единствения вариант е къртене, но хич не ми се ще....
та затова питам патили....
plumber - специалист
Няма друг.Ако искаш къртиш и тва е.Иззидай си стъпало :)
Time2Burn - специалист
Остави височината, ами този смесител за бидето как му изкараха там извода????? Искате да падна от смях ли? С тази мека връзка около 1.80 ли? Аз бих го изкъртил не заради височината, ами заради извода на смесителя...

Тема "вградено казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: