Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
тонито - специалист
с какво се оцветява фугината?Има само бял а на мен ми трябва черен.С оксидна боя?Имали някой становище по въпроса..пропорции?
П.С.Фугината е на церезид и е бял..Ц40..а трябва да стане черен:)
Ceresit CE 40 Aquastatic

някой може ли да ми преведе на разбираем български какво трябва да направя..да мокря ли фугата преди фугирането или не...

Прикачен файл

1234.JPG
1234.JPG (71.54 KиБ) Видяна 5498 пъти
Последна промяна от тонито на пон юни 30, 2008 11:02 pm, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
аз мисля че ако го смесиш с нещо ще го изметеш от пода след време
пък и да му сложиш нещо черно-колкото и де е то, ще излезе сиво заради белия пигмент!!!
има черна на церезит по каталог но не я зареждат по магазините :? --и на мен ми трябва
В бриколажите има със същите показатели гъвкава/хидрофобна..... на мурексин(баумит) черна .......
emil_v r - майстор
cacho написа:
пък и да му сложиш нещо черно-колкото и де е то, ще излезе сиво заради белия пигмент!!!
има черна на церезит по каталог но не я зареждат по магазините :? --и на мен ми трябва
В бриколажите има със същите показатели гъвкава/хидрофобна..... на мурексин(баумит) черна .......

Прав е за съжаление .
Говорим за фугомаса предполагам , фугинат се нарича човекът който фугира , а фугината е жена му .
тонито - специалист
emil_v r написа:
cacho написа:

Прав е за съжаление .
Говорим за фугомаса предполагам , фугинат се нарича човекът който фугира , а фугината е жена му .
добре де..грешката е моя..та за черния цвят други идеи?
vesbond - специалист
тонито написа:
emil_v r написа:
cacho написа:

Прав е за съжаление .
добре де..грешката е моя..та за черния цвят други идеи?
Вземаш безцветен силикон и го смесваш с една лопатка сажди от коминя и си готов :-D :-D :lol:
battoni - специалист
Черен фугин има на 1000 фирми и на 1000 места :shock: Иначе става и със сажди :-D :-D :-D
Spokoiniq - майстор
Стига сте писали дивотии!
Тони, за Ц40-добър избор, но се познавам с вносителите, та черен няма да внесат никога, санитарен силикон(25-цата) също.мисля че виждах на Мурексин и на една гръцка фирма която се продава в Практикер, ако имам път ще проверя.Отделно на българските може да има, но не съм гледал, то и без тва освен Боро от тях нищо не е читаво.за оцветяване забрави, черен пигментпърво ще се "сбие"с белия, който вероятно има избелващ агент, както е с латексите-белите не можеш да ги тонираш много наситено точно заради него.А и качествата на Ц40 може да прецакаш, аз съм смесвал 2 и дори 3 цвята Ц40 и не съм убеден че качествата са 1:1 с едноцветния после.
тонито - специалист
Spokoiniq написа:
Стига сте писали дивотии!
Тони, за Ц40-добър избор, но се познавам с вносителите, та черен няма да внесат никога, санитарен силикон(25-цата) също.мисля че виждах на Мурексин и на една гръцка фирма която се продава в Практикер, ако имам път ще проверя.Отделно на българските може да има, но не съм гледал, то и без тва освен Боро от тях нищо не е читаво.за оцветяване забрави, черен пигментпърво ще се "сбие"с белия, който вероятно има избелващ агент, както е с латексите-белите не можеш да ги тонираш много наситено точно заради него.А и качествата на Ц40 може да прецакаш, аз съм смесвал 2 и дори 3 цвята Ц40 и не съм убеден че качествата са 1:1 с едноцветния после.
Благодаря ти ...

Тема "оцветяване на фугомаса..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: