Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,

Чудя се дали е добър вариант да си сложат плочки само до 2м. от 2,5 м височина но баня? Добър ли е този вариант? Евентуални проблеми? Модерно ли е? Вариант само за тоалетна ли е?

Или е по добре да се сложат до тавана? Благодаря
W123 - специалист
Въпрос на вкус.
inkovsv - специалист
W123 е прав.На мен плочки до тавана ми прилича на газова камера!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Плочки или тапет до ръба захлупват помещението. Толкоз. Пише го във всеки учебник по ... дизайн.
Инак си е комуто както се харесва. Естествено.
Лично на мен винаги ми е много забавно като се заговори за мода в интериора. Все едно като мине модата и ще къртиш плочки!
vladtod - специалист
Мен ме кефи и по тавана да има плочки,един авер си направи едно око от малки плочки ,на въпроса защо? той отговори ,ми да ме гледа докато ...... :lol:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:51 am, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
В моята баня съм направил плочките до тавана. Просто така ми харесва, пък и стените са защитени от влага.

Emerald,
Ако не си от командосите, от къде знаеш какво има във войнишките бани? Просто не предполагах, че и там си влизала :lol: :lol: :lol: Шегувам се, естествено.
Rumen Iankov - специалист
Хубаво е плочките да минават нивото на вентилатора. :)
Time2Burn - специалист
Абе плочките от 220 до 250, хубаво е да има между 7 и 15 сантима разстояние от тавана. Да се боядиса с цвета на тавана, стаа много готино.
Лъчезар - специалист
от практична гледна точка, според мен е по-добре до тавана
Изображение

inkovsv, незнам дали си влизал в газова камера, но надали има по-злокобно място. Само от мисълта, какво се се случвало и тръпки те побиват.

Тема "Плочки в банята до тавана - за и против" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: