от предния си отговор към resistbody дали пък ефектът на по-дълга вентилация няма да е по-добър? Дали се увеличава налягането и по този начин да си дърпа постоянно? 

LazarGanev написа:А бе как ще оставиш кухня и баня без вентилация бе човек, това е безумиеЕ няма да ги оставям без вентилация, ама нещъ да ми се трупат боклуци и да им дишам мизериите на комшиите?! Еб@м ти красивата баня, като няма вентилация! Същото и за кухнята! Затвори си ги в куфар и не прави глупости!
vlad0bs написа:...По заведенията все пак са им хоризонтални вентилациите...По заведенията ако знаеш какви са им вентилаторите
n_a написа:Мммм дааа...vlad0bs написа:...По заведенията все пак са им хоризонтални вентилациите...По заведенията ако знаеш какви са им вентилаторитеТи не можеш ги захрани с ток. По-точно, не искаш
Аз лично не виждам голяма драма в наличие на тръби там гое. в края на краищщата оветлението ти е под тях, няма да са нещо набиващо е в очите.
Май нямаш визия за нещата
Не бих купила или некупила апартамента заради тези отдушници. Бас, че има важни неща, които не забелязваш.Наснимай всичко и слушай тук колко проблема ще ти намерим
vlad0bs написа:от предния си отговор към resistbody дали пък ефектът на по-дълга вентилация няма да е по-добър? Дали се увеличава налягането и по този начин да си дърпа постоянно?Хоризонталната няма да има самозасмукване, само моторите като работят ще има ефект.
n_a написа:То не е конкретно за тези отдушници, ами всичко в апартаментчето е жмелvlad0bs написа:...По заведенията все пак са им хоризонтални вентилациите...По заведенията ако знаеш какви са им вентилаторитеТи не можеш ги захрани с ток. По-точно, не искаш
Аз лично не виждам голяма драма в наличие на тръби там гое. в края на краищщата оветлението ти е под тях, няма да са нещо набиващо е в очите.
Май нямаш визия за нещата
Не бих купила или некупила апартамента заради тези отдушници. Бас, че има важни неща, които не забелязваш.Наснимай всичко и слушай тук колко проблема ще ти намерим
n_a написа:Пълна смяна на ВиК, включително и на горния апартамент ...На горния апартамент едва ли ще ми дадат да пипам
п.с. Какво има между тази баня и входната врата?
п.п.с. Панел ли е?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: