Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vidrata - специален-специалист
sirivailo не "заварявай" ППР-а а ги залепи ,че не издържат на заварка(шегичка бре).А за тренировките няма нужда преди да лепиш примерно коляно за тръба бележиш с моливче на тръбата 1.5 см и до там вкарваш в машинката и после в коляното.Така се почва като свикнеш ще видиш ,че е лесно .Успех .(Сигурно изядох хляба на един майстор на ВиК).Но все пак има си си и номера които само майсторята знаят :lol: :lol:
plumber - специалист
Въх.Тез ръбове аз по добре щях да ги направя бе :)Щом е шурнало за момент по-силно може да не е от заварката.Смесителя не го сменяй а си купи само гайки.Смесителя е май Офелио,като гледам,Севлиевски,гайките с розетките струваха около 20 -тина лева мисля.Обади се на някой от посочените телефони за гаранцията,не знам дали имаше в Русе.Имат резервни обикновенно.Ако искаш като се върна от командировка мога да потърся оттук и да ти пратя. :roll:
sirivailo - помощник
Смесителя е Порше нещо си на Видима и когато "майстора" надра първия търсихме резервни джаджи за него, но не се продават.
solo5 - майстор
тоя майстор що не го поканиш на празнична вечеря с много бой :lol:
pavkatay - майстор
това име северинчо май малко мангалско ми се вижда, а те горките повечето не са много старателни работници
solo5 - майстор
нищо против тях нямам,
но днес звънях на някакъв телефон от обява
чух някаква чалга музика в слушалката, докато ми вдигна един съмнителен глас
явно се обях объркал :lol:
такива майстори няма да ми работят в къщата :lol:
pavkatay - майстор
вчера нямах много време да разгледам снимките, ама тези ръбове май с пръстенца са оформени :-D . мисля, че могат да се изпилят с някаква машинка(ъглошлайф, виброшлайф....) и да се залепи лаисна със силикон.
vidrata - специален-специалист
Емо да не си работил на слънце ? Какви щуротии говориш бе човек :?
Кво ти пука аз като не нося цайси ко да правя?Пера всяка вечер биволски суджук и те така. Айде .
emil_v r - майстор
Да Видра Варненска :sad: , вярно работих на слънце днес ,на една тераса .
Заа ...коя простотия точно говориш , понеше мн. простотий :-D съм казал ?
Дай да се изместим в говорилня .
plumber - специалист
sirivailo написа:
Смесителя е Порше нещо си на Видима и когато "майстора" надра първия търсихме резервни джаджи за него, но не се продават.
Ай на бас че се продават.

Тема "Проблеми след "майстор"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: