Благодаря на p.v.x и на chapara за предложената идея, днес я поразиграх .
. Имам една тоалетна чиния и я разхождам из банята. Не можах да я сбутам по към отсрещната стена, пречи една тръба на пода, оставила съм 18см от стената с мръсния канал за структурата. Важното беше да видя разстоянието за душ-65см излезе. Много ми е малко и тясно, освен това тоалетната ще се мокри доста, а и цялата баня.
Ще трябва да закарам и душ батерията до там, възможно е, но не ми харесва да насичам цялата баня. Гледам да огранича разходката на тръби върху една стена, отгоре ще поставя лавица.
Поразиграх и моя първоначален вариант/столчето се води мивка/
,
.
Всичко ми е удобно за ползване и мога да си обособя суха и мокра зона
.
Относно съвета на chapara за преработка на отдушника на канала ще се въздържа, защото един път исках от съседите позволение за тоалетна и в банята, сега да ги питам и за това...Съсед на етажа ги е правил тези гимнастики и никак не са очаровани от което.

Поразиграх и моя първоначален вариант/столчето се води мивка/

Всичко ми е удобно за ползване и мога да си обособя суха и мокра зона

Относно съвета на chapara за преработка на отдушника на канала ще се въздържа, защото един път исках от съседите позволение за тоалетна и в банята, сега да ги питам и за това...Съсед на етажа ги е правил тези гимнастики и никак не са очаровани от което.