• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
Поне вече знаем, че няма никакъв шанс за нищо...
Но поне си оправи изводи за смесител за душа.
Крътни внимателно около изводи, монтирай смесителя и замажи наново.
Прикачен файл:
IMG_1294.JPG

Это и евтин вариант и за други изводи.
Прикачен файл:
DSC_2305.jpg
DSC_2305.jpg (59 KиБ) Видяна 1632 пъти
mgbagera - специалист
вт авг 07, 2018 7:29 pmnikolov333 написа:
Страх ме хваща, ама май и тоя е за гонене.. Щом не може да ти шпаклова плътно мрежата и ти заобля ъглите, не бих му дал да слага плочките..
Току що научих че няма да лепи плочките на гребен понеже оставало въздух и после се отлепяли.

jekasus написа:
Но поне си оправи изводи за смесител за душа.
Крътни внимателно около изводи, монтирай смесителя и замажи наново.
Маи не разбрах какво имаш на предвид. Защо да разкъртя малко около тях и да монтирам толкова рано смесителя ? Да не би защото в момента УКБ-то е много на вътре и после ще ми е трудно да сложа ексцентрик ?
jekasus - майстор
Щото гледат накриво и после няма да можеш да монтираш смесителя. Особенно на втората снимка се вижда най-добре.

Изображение
Изображение

Като вляза на обект в новото строителство - това първо, което проверявам. Мазилка и замазка са на втори план - те винаги са криви...
mgbagera - специалист
Благодаря че ме предупреди преди да са залепени плочките :prayer:
:partyman:
nikolov333 - майстор
Това с оставането на въздух от гребена, зависи от много фактори, но главно от равната основа, дълбочината на гребена, разнасянето в една посока и гъстотата на разтвора и ще ми е интересно да видя технологията на обезвъдушено лепене на плочки на майстора..
mgbagera - специалист
ср авг 08, 2018 1:32 amnikolov333 написа:
... ще ми е интересно да видя технологията на обезвъдушено лепене на плочки на майстора..
Изображение
Изображение
Изображение
muhala - майстор
На този му казвай чао и не му плащай! Този "майстор" очевидно е толова тъп, че не осъзнава колко е зле.
Даже ако ме питаш, ако имаш достатъчно време кърти тази "мазилка" и намери проверен майстор, ако не викни някой да ти сложи метални майки и почвай да мажеш сам. По-добре ще се справиш.
nikolov333 - майстор
Това май е някаква кофражна технология..
Ей тука още едни "майстори"..
jekasus - майстор
Стара технология на лепенето, но с нови материали/лепило, а не цемент и пясък/ :-D
tdk 71 - специалист
Човече загазил си здраво ми се струва
Такава шпакловка с мрежа не съм виждал
Това може да го направи само някой който си мрази занаята
Последна промяна от tdk 71 на чет авг 09, 2018 9:25 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

Тема "Питане за ремонт на бяня/премахване на боя и оранжеви петна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: