Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Alvarez - помощник
Благодаря за инфото. Според вас да оставя част от ПВЦ-тръбата, така ли? Дразни ме това, че е много зацапана, а ако го направя с гъвкава връзка ще изглежда бяло и чисто. И пак въпрос: ако съм решил да режа ПВЦ-тръбата на кое ниво да го направя - на нивото на стената или да оставя част от тръбата (колко голяма) да стърчи?
vidrata - специален-специалист
Моя съвет е да не я оставяш да стърчи, грозно е .Режи до дъно, дори и да оставиш 1-2 санта с нищо няма да ти помогнат.Ако горепоказания ексцентрик не стига има и по-дълги. :-D
Alvarez - помощник
Благодаря на всички, които се включиха. Реших - режа до стената и с гъвкава връзка.
А така :-D .мисля че няма да съжаляваш. ще ти хареса резултата.
masterval - майстор
Не режи преди да си премерил седем пъти!
Ти да не мислиш, че гофрето или маншона се нахлузват като презерватив на оная работа, че да скриеш грозното ПВЦ? Обратното става, затова не режи, не че не може после да се настави, но тогава определено ще викнеш майстори и ще си платиш за резитбата.
masterval да не си помислиш ,че се заяждам но обясни какво трудно има в нахлузването.може пък да има случаи за които не сме чували или срещали. аз лично имам една кутия "тест гел" намазвам и всичко се нахлузва по-лесно и от презерватив (също и ПВЦ тръби) :)
Alvarez - помощник
Утре вечер ще напиша какво е станало.
тонито - специалист
а ако пода има кривина в нивото около 2 санта какво се бодлага под моноблока за да се нивелира?
Time2Burn - специалист
под моноблока не се подлага НИЩО!
тонито - специалист
Time2Burn написа:
под моноблока не се подлага НИЩО!
и какво правим?стои си на криво?много си лаконичен..обясни де.......

Тема "Монтаж моноблок - с ПВЦ-тръба или гъвкава връзка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: